Lucruri de reamintit cand totul pare sa mearga prost

Fericirea nu este absenta problemelor, doar abilitatea de a te confrunta cu ele. Tot timpul trebuie sa te uiti la ceea ce ai, in loc sa te uiti la ceea ce ai pierdut. Pentru ca nu conteaza ceea ce lumea ia de la tine, ci ceea ce faci tu cu ceea ce ti-a ramas.

Iata cateva lucruri care sa te motiveze atunci cand ai nevoie:

Durerea este parte a evolutiei:

Uneori, viata inchide usile pentru ca este timpul de a merge mai departe. Si aceasta este un lucru bun, deoarece noi adeseori nu ne miscam din loc, pana cand nu suntem impinsi de circumstante. Mergi mai departe, trece peste durere, insa nu uita ce ai de invatat din situatia peste care ai trecut. Aceasta este ceea ce te intareste.

Totul in viata este temporar:

De feicare deata cand ploua, se opreste la un moment dat. Dupa intuneric vine mereu lumina – ti se aminteste asta in fiecare dimineata, dar da multe ori uiti. Asa ca, daca lucrurile sunt ok in prezent, bucura-te de ele. nu vor tine o eternitate. Daca lucrurile nu sunt cum ti-ar placea sa fie, nu-ti face griji. Nu vor tine o eternitate nici ele. Fiecare moemnt iti ofera un inceput si un sfarsit. Primesti o a doua sansa in fiecare secunda.

Daca te plangi si te ingrijorezi, nu rezolvi nimic:

Opreste-te din a mai crea drame care nu-si au rostul si concentreaza-te pe solutionarea situatiei in care te aflii. Deoarece actiunea va schimba starea in care esti. Creeaza, uita ce ai invatat, concentreaza-te pe solutii si nu te mai uita inapoi.

Fiecare lupta mica este un pas inainte

In viata, rabdarea nu consta in asteptare; este abilitatea de a mentine o atitudine pozitiva  in timp ce lucrezi din greu la visele tale, stiind ca va functiona.

Atitudinea negativa a celor din jur nu este problema ta

Fii pozitiv cand negativitatea te inconjoara. Zambeste cand ceilalti incearca sa te puna la pamant. Este un mod usor de a-ti pastra entuziasmul si focusarea. Nu lasa pe nimeni sa te schimbe, sa-ti schimbe caracterul sau felul tau de a fi.

Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa-ti continui drumul

Nu-ti fie teama sa te intorci inapoi, sa incerci din nou, sa iubesti din nou, sa visezi din nou. Nu lasa o lectie dura sa-ti impietreasca inima. Cele mai bune lectii de viata sunt invatate in cele mai grele timpuri si din cele mai grave greseli. Vor fi momente cand ti se va parea ca nu se poate sa mearga mai prost de atat, si te vei simti blocat in acele situatii. Nu renunta! Cand simti ca vrei sa renunti, aminteste-ti ca, uneori, lucrurile trebuie sa mearag foarte prost, inainte de a putea fi corectate. Uneori trebuie sa treci prin ce-i mai rau ca sa ajungi la ce-i mai bun.

GANDESTE POZITIV

MANANCA SANATOS

EXERSEAZA ASTAZI

FA-TI MAI PUTINE GRIJI

MUNCESTE DIN GREU

RAZI MAI MULT

DORMI MAI BINE

 

steps-to-happiness1

Ce te motiveaza atunci  cand esti intr-o batalie? Ce gand pozitiv incerci sa-l pastrezi in minte atunci cand totul pare sa mearga prost? Lasa un comentariu si impartaseste-ti gandurile tale.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply