Mass-media normalizeaza pedofilia cu o prezentare de moda a unor fetite de 5 ani marca “Victoria`s Secret”

Un spectacol extrem de deranjant marca Victoria`s Secret in care se prezinta o linie de imbracaminte de tip lenjerie intima purtata de fetite de 5 ani, evidentiaza dorinta de a normaliza pedofilia in media.

Cea mai recenta miscare in mass-media si cultura pop de la Hollywood este o agenda distincta care are in plan normalizarea pedofiliei și sexualizarii copiilor. Cel mai recent exemplu al acestei tendinte crescatoare in mass-media este un spectacol de moda pe care multi il considera ca depaseste limitele in care fetite de aproximativ 5 ani defileaza in lenjerie intima itr-un show marca Victoria`s Secret.

Spectacolul, care a avut loc intr-un centru comercial din China, a dezvaluit imagini socante ale fetelor tinere care nu purtau decat lenjerie, costume cu aripi. Acest lucru vine dupa ce Kim Kardashian a declansat controverse luna trecuta, dupa ce a postat imagini despre noua sa linie de imbrcaminte  pentru copii, care includea bikini si rochii de dantela.

e1d496fc5f3e5abb5e3d60349558a2d1 70fc1f3876fe58258d460cff37029e2d

Un parinte nemultumit a aclamat: “Nu-mi voi imbraca fiica de 4 ani intr-o rochie de leopard cu dantela!”

In epoca curenta a corectitudinii politice, unele secte ale societatii nu cunosc limitele cu privire la masura in care vor merge pentru a forta acceptarea lor si pentru  a evita sa ii ofenseze pe altii. Intr-un caz extrem, de a accepta o astfel de politica, revista Salon implica faptul ca societatea ar trebui sa accepte pedofilia. In doua articole diferite, revista Salon face referinta la pedofilie ca la o “preferinta sexuala alterativa” si sugereaza ca societatea ar trebui sa imbratiseze astfel de diferente , sugerand ca acest om (pedofilul) este doar inteles gresit.

Articolul si videoclipul despre revista Salon se refera la pedofili cunoscuti drept “non-ofensivi” – adica in timp ce acesti indivizi recunosc ca sunt atrasi sexual de copii, sustin ca nu au actionat niciodata asupra lor. Cu toate acestea, subiectul unui articol din Salon, Todd Nickerson, a recunoscut ca a dorit sa-si caute un loc de munca ca babysitter si a remarcat ca “s-a indragostit” de un copil de cinci ani pe care il ingrijeste.

Mass-media din S.U.A. este fara indoiala cea mai sofisticata operatiune de propaganda din istoria omenirii, potrivit filosofului politic Noam Chomsky, autor al Manufacturing Consent: The Political Economy of the Mass Media.

Mass-media lucreaza cu sarguinta pentru a ne modifica si modela perceptiile si valorile. Este clar faptul ca propagandistii incearca sa initieze o societate care accepta pedofilia ca un comportament normal.

Atat Elijah Wood, cat si Corey Feldman au discutat in mod public despre faptul ca industria de la  Hollywood-ul este implicata in pedofilie – observand ca numerosi moguli puternici si altii in cadrul scenei de la Hollywood au contact cu pedofilia.

Descoperind exact modul in care functionează propaganda de normalizare, New York Times a publicat o descriere a faptului ca pedofilia nu este “o crima” – si descrie ca pedofilia este o “tulburare” cu care traiesc acesti oameni [pedofili] ”

In esenta, ideea transmisa este ca oamenii care doresc să aiba relatii sexuale cu copii sufera de o “tulburare” si astfel nu fac obiectul unei evaluari morale, ci au nevoie de compasiune. Ideea ca pedofilia este o “conditie”, mai degraba decat un proces mental intern care implica dorinte si atitudini, lasa pe pedofil fara vina.

Interesant este faptul ca directorul New York Times, Mark Thompson, a fost implicat in acoperirea cazurilor implicate de violatorul britanic Jimmy Saville, care a violat 500 de copii pe parcursul carierei sale, fiind in acelasi timp protejat de mass media si de diverse celebritati.

In continuare, dezvaluind agenda nefavorabila, cand au aparut ulterior stiri despre un lant masiv de pedofilie care a fost distrus in Norvegia, numeroase publicatii au eliminat rapoartele publicate despre aceasta – inclusiv Washington Post, ABC News si New York Times.

 

Homepage

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673