Medic din Timişoara: “Eu, medic, declar că nu cred în medicamente. Industria farmaceutică e departe de conceptul de sănătate.”

Un medic din Timişoara a declarat că nu crede în cele mai multe dintre medicamentele care sunt vândute pe piaţă. Doctorul este proprietarul unei renumite clinici din oraşul de pe Bega şi susţine că lanţurile farmaceutice se îmbogăţesc prin minciună, folosindu-se de frică.

Bogdan Fondrea, unul dintre cei mai cunoscuţi medici stomatologi din Timişoara, a făcut o declaraţie pe care puţini medici au curajul să o facă. “Reclame la medicamente… Eu, ca și medic, le-aş interzice. Eu, medic, declar că nu cred în medicamente. Cred că farmaciile sunt în mare măsură, doar o fabrică de bani şi medicamentele sunt mijloace de îmbogăţire bazate pe frică şi minciună. Nu este o declaraţie universală, unele medicamente sunt necesare în anumite cazuri izolate, dar de aici până la realitatea de azi, e cale lungă. Să nu vorbim despre prescrierea acestora şi pe ce baze se face prescrierea acestora”, spune medicul timișorean, potrivit exclusivtm.ro.

Directorul clinicii din Timişoara a mai declarat că în practica sa, la mii de pacienti văzuţi, “care au primit medicamente cu pumnii, atentie, de la medici, şi care iau în continuare medicamente, pot să spun că 100% toate afectiunile tratate medicamentos pot fi şi le-am şi tratat fără medicamente. Prescriu medicamete doar în intervenţii chirurgicale majore. Industria farmaceutică e… departe de conceptul de sănătate. La urma urmei este o industrie”, a mai declarat medicul Bogdan Fondrea. Stomatologul este de părere că durerea are o cauză, dar medicamentele “tratează” doar durerea, fără să înlăture cauzele: “Nu există nimic fără cauză. Aşa că, dacă există dorinţa şi pricerea de a găsi cauza, se va găsi şi tratamentul. Şi, îţi garantez că în stomatologie (cel puțin) cauzele se tratează fără medicamente”, a mai spus medicul timişorean.

Irina Dumitrace, A.M.PRESS

e695f2e36ed927f4fbfb1a138bd43aa4

Personal, tin sa ii dau dreptate, cauzele tuturor bolilor sunt de natura mentala, emotionala. Pt a va trata problemele fizice, este nevoie de altfel de tratamente, atat naturale cat si lucrul la nivele mai subtile, energetice. Gandurile despre problemele cu care va confruntati au si ele un rol. Multi ati auzit de efectul placebo si de autovindecari, multe cazuri si demonstratii au tot fost facute pe seama acestor metode de tratament insa pt evitarea oricaror probleme, este nevoie de un trai echilibrat, acordarea unor momente de liniste totala in care sa va detasati de tot, pt a va putea incarca cu energie, evitarea mancarurilor nesanatoase, ganduri constructive, pozitive.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...