Milioane de dolari, prostituție, trafic de carne vie

Un raport devastator realizat de două comisii ale Senatului Statelor Unite despre afacerile lui Hunter Biden în străinătate ar trebui să-l „discalifice imediat” pe tatăl său din cursa prezidențială, a declarat Sean Hannity la Fox News.

„Un nou raport dur al Senatului Statelor Unite dezvăluie detalii noi și șocante despre activitățile corupte și ilegale ale fiului lui Joe Biden, Hunter, și cum a profitat acesta de pe urma faptului că tatăl său răspundea de relația politică cu Ucraina (în timp ce era vicepreședinte al SUA – n.r.)”, a spus realizatorul emisiunii „Hannity”.

„Potrivit raportului”, a adăugat ziaristul, „Hunter a primit enorma sumă de 3,5 milioane de dolari de la soția fostului primar al Moscovei – în timp ce se afla în Rusia – printr-un transfer bancar. De asemenea, Hunter a deschis și un cont bancar comun cu un cetățean chinez pentru a realiza cumpărături de 100.000 de dolari pentru membrii familiei sale. Și asta nu este tot.”

Apoi, adresându-i-se direct candidatului Democrat în alegerile prezidențiale din 3 noiembrie, Sean Hannity a spus:

„De ce i-ați permis fiului să se folosească de poziția dvs. de vicepreședinte pentru a aduna milioane de dolari de la oligarhi dubioși din Rusia, China, Ucraina, peste tot în lume? Ați primit ceva bani din aceste înțelegeri?”

Și ziaristul de la Fox News și-a continuat rechizitoriul:

„De aceea ați refuzat să vă opuneți Chinei și să sprijiniți interdicția de călătorie și ați preferat să-l atacați pe Donald Trump, care a instaurat în mod înțelept interdicția de călătorie la zece zile după identificarea primului caz de coronavirus? A făcut Joe Biden un compromis? Poate de aceea dorea mai multe contracte pentru Hunter? De ce? Pentru ca familia lui să obțină și mai multe milioane?”

Hannity i-a provocat și pe membrii presei „mainstream” să „îi pună în mod serios o întrebare lui Joe Biden despre acest scandal uluitor”.

„Imaginați-vă dacă (în loc de Hunter Biden – n.r.) ar fi fost Donald Trump Jr. sau Eric Trump sau Ivanka Trump sau Barron Trump… Imaginați-vă ce isterie! Imaginați-vă acum că te numești Hunter Biden și tăticul tău candidează din partea Democraților la funcția de președinte al Statelor Unite.”

Comisiile pentru Securitate Internă și Finanțe din Senat au dat publicității miercuri un raport interimar privind investigația comună legată de rolul lui Hunter Biden ca membru al comitetului director al companiei ucrainene de gaze naturale Burisma Holding și despre „tranzacțiile sale financiare extinse și complexe”.

Documentul de 87 de pagini afirmă că oficiali ai administrației Obama „știau” că poziția lui Hunter Biden în consiliul de administrație al Burisma era „problematică” și că se amesteca „în realizarea eficientă a politicii față de Ucraina”.

Hunter Biden a fost cooptat în consiliul de administrație al Burisma în aprilie 2014 și, la vremea respectivă, a pus societatea în legătură cu cabinetul de consiliere Blue Star Strategies, pentru a o ajuta să combată acuzațiile de corupție formulate de statul ucrainean.

În timp ce Biden Jr. era membru în consiliul de administrație al Burisma, vicepreședintele SUA de atunci, Joe Biden, tatăl său, era responsabil cu relațiile Americii cu Ucraina din partea administrației Obama.

Cele două comisii senatoriale mai dezvăluie în raport că au obținut dosare de la Trezoreria SUA care „demonstrează o activitate infracțională potențială legată de tranzacțiile dintre Hunter Biden, familia sa și asociații săi cu cetățeni ucraineni, ruși, kazahi și chinezi”.

Documentul mai arată și că senatorii au primit informații potrivit cărora Hunter Biden „a trimis mii de dolari” unor persoane care „au fost implicate în tranzacții implicând un posibil trafic de ființe vii, industria de divertisment pentru adulți și prostituție”.

„Unii dintre beneficiarii acestor bani sunt cetățeni ucraineni sau ruși”, scrie raportul, adăugând că „arhivele arată că este dovedit faptul că Hunter Biden a trimis bani unor femei străine, ne-rezidente în Statele Unite, care sunt cetățene ale Rusiei, Ucrainei și care apoi au transferat banii primiți de la Hunter Biden unor cetățeni ruși și ucraineni.”

„Arhivele notează de asemenea că unele dintre aceste tranzacții sunt legate de ceea ce pare a fi o rețea de prostituție sau de trafic de ființe umane din Europa de Est”, arată raportul.

În același timp, documentul mai afirmă că investigatorii de la Senat au descoperit informații despre milioane de dolari în „tranzacții financiare dubioase” între Hunter Biden, asociații săi și persoane străine, inclusiv soția fostului primar al Moscovei sau persoane legate de conducerea Partidului Comunist Chinez.

Potrivit raportului, o societate de investiții, al cărei co-fondator era Hunter Biden, „a primit 3,5 milioane de dolari prin virament bancar” de la Elena Baturina, soția fostului primar al capitalei Rusiei.

Documentul merge chiar mai departe, afirmând că nu doar Hunter Biden ci și alți membri ai familiei Biden „erau implicați într-o vastă rețea financiară care îi lega de cetățeni străini și de guverne străine din toată lumea”.

Raportul mai relatează că Hunter Biden „a deschid un cont bancar” împreună cu un cetățean chinez, care are legături cu regimul comunist, și „care a finanțat o frenezie de cumpărături în valoare totală de 100.000 de dolari”.

Purtătorul de cuvânt al lui Joe Biden, Andrew Bates, a acuzat raportul, afirmând că promovează o „teorie a conspirației”.

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673