Ministerul Culturii din Rusia cenzureaza expunerile homosexuale

Rusia a interzis de curand o piesa de teatru pt copii, pe motiv ca ar promova homosexualitatea. Rusia se arata din nou ca fiind impotriva unor astfel de libertinaje, care, in tarile membre UE sunt permise, tocmai pt a destabiliza familiile, si a permite o libertate a alegerii sexului prin recurgerea la diferite operatii estetice, astfel femeile n-ar mai fi femei, iar barbatii n-ar mai fi barbati, ceea ce va duce la  pierderea identitatii si valorilor clare si precise.

Astfel, presedintele rus a interzis complet limbajul explicit in mass-media si in spectacole incepand cu data de 1 iulie 2014.  Ministerul Culturii avertizeaza ca „arta contemporana poate fi periculoasa pentru sanatatatea rusilor” si face o lunga lista de astfel de creatii, calificate drept „gretoase”. Si chiar daca piesele nu pot fi cenzurate, s-a gasit o solutie la fel de buna: orice teatru sau festival care le-ar pune in scena, pierde finantarea de la stat. 

Continutul ambelor piese este opus valorilor morale traditionale ale culturii ruse”, precizeaza Aristarhov intr-o scrisoare.Chiar si presedintele rus Vladimir Putin si-a exprimat de mai multe ori opinia ca tolerarea relatiilor gaydistruge valorile traditionale“.

 

Sursa: stirileprotv.ro

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673