Musulmanii se inchina pietrei Kaaba, odata dedicata zeitei ISIS

In fiecare an, de cand Mohammed a avut primul lui pelerinaj la Mecca, orasul sau natal Arabia Saudita, musulmanii isi indeplinesc obligatiile lor religioase de a participa la acest pelerinaj. Ei merg sa se inchine, sa sarute si sa atinga Kaaba, “piatra sfanta” a lor. Inainte de a se naste Mohammed, Kaaba a servit paganilor antici ca un altar al sacrificiilor umane.

Acesti pagani practicau animismul si cultul zeitei, care au fost practicile religioase politeiste raspandite in Arabia veche si altele incadrand culturi din Orientul Mijlociu.

Uimitor este faptul ca piatra a fost candva “tronul lui Isis”, sau Ishtar, o zeitate babiloniana veche.  Este o coincidenta faptul ca cele mai multe situri sfinte in Islam au  radacinile in cult zeitei, si anume zeita Isis?

Obiectul cel mai sfant din Kaaba este piatra de meteorit neagra, odata tronul lui Isis, acum este legat de Allah, zeul lor. De fapt ei nu si-au schimbat zeul, “tronul” e al aceleiasi zeitati, doar denumirea au schimbat-o. Ei practica acelasi cult stravechi, pagan, satanic, babilonian, dintotdeauna.

Piatra are o caracteristica interesanta, prin aceea ca ea seamana cu o vulva feminina, care s-ar potrivi cu siguranta naratiunii  cultului zeitei si a altor forme vechi de ritualuri pagane, inclusiv ritualuri de fertilitate, in care au fost sacrificate virgine presupusilor lor zei, in schimbul unor favoruri.

Kaaba blackstonemecca217158blackstonemeteor_inner

In fiecare an, musulmanii participa la  pelerinajul de la Mecca, cunoscut sub numele de “Hajj,” in care ei incercuiesc piatra de sapte ori si se roaga cu fata spre ea. Pelerinajul este unul dintre cei “cinci stalpi ai Islamului” si credinciosii musulmani sunt asteptati sa intreprinda calatoria cel putin odata in timpul vietii lor. Intalnirea din campia Arafat simbolizeaza punctul culminant al pelerinajului Hajj.

O alta legatura interesanta, pe langa cea prezentata in articolul pe care vi-l recomand sa-l studiati si anume STATUIA LIBERTATII REPREZENTAREA ZEITEI REPTILIENE ISHTAR , este grupul terorist ISIS. Aceasta grupare sacrifica barbati, femei si copii nevinovati, la fel cum o faceau in Babilon si inca o mai fac cei care se inchina acestei zeitati. Eu sustin ca nu exista nicio diferenta.

 

sursa: http://joeforamerica.com/2015/02/muslims-worship-the-kaaba-stone-once-dedicated-to-the-pagan-goddess-isis/#

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply