Nemurirea poate fi atinsa prin consumarea aurului monoatomic prezent din plin in muntii din Romania

Radu Cinamar, enigmaticul scriitor al celor 4 volume : “Viitor cu cap de mort”, “12 zile: o initiere secreta”, “Misterul din Egipt. Primul tunel” si “Pergamentul secret”,  face referire in cartile sale la misterele ce tin de tunelurile secrete de sub Bucegi si conspiratiile legate de armata americana si guvernul roman, dar ne informeaza si in legatura cu aurul monoatomic ce s-ar afla in tuneluri, un ingredient atat de special si de rar, lasat de stramosii nostrii, oricine ar fi aceia, incat informatiile ce tin de el sunt detinute doar de SRI si de Pentagon. Bineinteles, scurgeri de informatii sunt insa sunt limitate la informatiile de baza, expuse in cele 4 carti, care ar fi catalogate drept science-fiction. In continuare am sa citez putin din prima carte a sa, “Viitorul cu cap de mort” :

Dupa tabloul de comanda exista un patrat mare cu latura de trei metri pe care se afla o amfora. Continutul ei reprezenta unul dintre punctele forte ale descoperirii. Amfora nu avea modele si nici inscriptii. Se vedea ca era fabricata dintr-un metal special, de culoare rosiatica si nu avea toarte.
Ea continea o pulbere alba foarte fina. Cercetatorii americani au ramas consternati sa constate ca ea reprezinta o structura cristalina necunoscuta a aurului monoatomic.  Pulberea de aur monoatomic este foarte dificil de obtinut, mai ales in formula de puritate foarte mare, asa cum o prezinta unele texte antice si putinele referiri alchimice autentice din perioada Evului Mediu. In forma ei pura aceasta stimuleaza foarte mult anumite fluxuri si schimburi energetice la nivel celular si neuronal. Adica provoaca un proces accelerat de intinerire.
 ”

Puteti citi cele 4 volume, accesand linkurile urmatoare:

RC Viitor cu cap de mort

RC 12 zile o initiere secreta

RC Misterul din Egipt primul tunel

RC Pergamentul secret

In continuare am sa citez cateva informatii in plus legate de aurul monoatomic de pe http://intunel.com/ :

“Totul începe cu un om numit de evrei Enoch, de egipteni Toth, de greci Hermes Trismegistus, unul şi acelaşi personaj. Se pretinde că acesta a ascens prin ingerarea de picături albe, este omul care niciodată nu a murit, el a transcens pentru că devenise perfect.

Cele mai vechi atestări ale folosirii aurului în medicină provin din Alexandria–Egipt. Cu mai mult de 5000 de ani în urmă, egiptenii consumau aur pentru purificare corporală, mentală şi spirituală. Anticii credeau că aurul în corp funcţionează ca stimulator al forţei vitale şi accelerator al vibraţiilor la toate nivelele. Alchimiştii din Alexandria au creat chiar şi un elixir făcut din aur lichid, convinşi fiind că aurul este un metal mistic ce reprezintă perfecţiunea materiei şi că prezenţa lui în organism ar revitaliza, întineri şi vindeca o multitudine de boli, ar readuce sănătatea perfectă.

A fost cunoscut în decursul istoriei sub mai multe nume. A fost numit Lacrima de aur din ochiul lui Horus, Sămânţa Zeilor, Hrana Zeilor, Roua Albă, Porumbiţa Albă, Aurul Alb, MFKZT pronunţat “mufkuzt” în Egiptul antic, Piatra Paradisului în Alexandria, Amrit sau Amrut în India, Shemana în Mesopotamia (Irak), iar vesticii îşi pot aminti de el ca fiind Mana referită în Cartea Exodului sau şi mai recent, mult râvnita Piatră Filozofală a Evului Mediu. ORMEs (Orbital Rearanged Monoatomic Elements) sau ORMUS este cuvântul dat în epoca modernă de către cel care a readus atenţiei misterioasa materie.”

adevarul-despre-rosia-montana-proiectul-minier-rmgc-gabriel-resources-metale-rare-wolfram-uraniu-aur-argint-explorare-exploatare-galerii-miniere-pretioase-romane-rostirea-ro

Presupunand ca toti ati auzit despre cazul Rosia Montana, va invit sa mai aflati ceva si mai important. De ce se zbat asa mult corporatiile straine pt Rosia Montana? De ce vor distrugerea ei si interzicerea accesului in regiune?  Raspunsul este ca la Rosia Montana metalul cel mai cautat nu este uraniul, wolframul, litiumul… ci aurul. Nu este vorba de un zacamant de aur obisnuit, este vorba de un zacamant cu adevarat special, un zacamant unic in lume…  este vorba de aurul monoatomic.

Cel mai mare zacamant de aur monoatomic se gaseste insa in masivul Sureanu din Muntii Orastiei. Aurul in forma sa pura poate creste cu mult nivelul vibrational, iar in el se concentreaza o puternica energie subtila, un motiv in plus pt care stramosii nostri, dacii, au ales sa construiasca Sarmisegetusa Regia aproape de acel munte.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...