NOE – adevarul este mai mare decat crezi

Documentarul despre Noe este unul amplu, iar cel care a lucrat  la realizarea lui s-a folosit de texte antice, fotografii, informatii stiintifice si de inginerie, pentru a construi parerea lui, impreuna cu scrierile antice si toate acestea au inceput cu Noe. Personal, cred ca totul a inceput cu Enoh, tatal lui Noe, dar care a fost scos din Biblie.

Moderatorul Trey Smith vorbeste incet, si ne ofera motive bine intemeiate care nu pot fi negate. El isi construieste ideile folosindu-se de diferite scheme si descoperiri arheologice.

Noah este un documentar, o calatorie in evidentele vaste ale ocultismului, demonilor, nefilimilor, vrajitorilor, reptilienilor, turnului Babel, invataturilor mistice ale ingerilor cazuti, Dumnezeu, satan, rai si iad si dimensiunile dintre ele. Un documentar plin de investigatii despre stiinta din spatele supranaturalului.

noah-ark-noahs-flood-noah-movie-noah-russell-crowe-noahs-ark-noahs-flood-noah-flood-noah-nephilim

Documentarul Noe este o lucrare grea, ampla, care trebuie privita cu maxima atentie nu doar la credintele antice, pratici, demoni, spirite, ingeri cazuti, “extraterestrii”, toti provenind de la sursa principala si anume Turnul Babel,mai mult decat atat, la o calatorie sobra prin unele dintre curentele stiintei sarace si cartile mitologice, pana la marile descoperiri a tesuturilor moi, adn-ul dinozaurilor, la omul de Neanderthal, evidentele unui potop global (Potopul lui Noe), toate intamplandu-se pe intreaga suprafata a planetei Pamant.

Documentarul Noe evidentiaza cultul sarpelui, inchinarile stravechi catre zei-serpi , sacrificari aduse lor de catre creaturile cu cranii alungite, pe care unii ii numesc “nefilimi”, “annunaki” , “giganti”, “copiii ingerilor cazuti”, epopeea lui Gilgamesh, revelatiile sau Apocalipsa, dimensiunile nevazute etc.

Un documenar ce merita vazut.

 

sursa: http://worldtruth.tv/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply