Nutritie pentru Ochiul Mintii : Alimente care ajuta la reactivarea glandei pineale

Ochiul mintii sau stiintific, glanda pineala, este considerata a fi poarta de acces la niveluri mai inalte de constiinta. Glanda pineala este o glanda endocrina care are forma unui con larg, de marimea unui bob de mazare, cantareste doar 0,16 grame si este situata la poarta de intrare dintre cel de-al treilea si al patrulea ventricul cerebral.Aceasta glanda produce și secreta hormonul melatonina. Se crede de asemenea ca glanda pineala este responsabila pentru eliberarea de dimetilirikamina (DMT).De asemenea, cunoscuta sub numele de “al treilea ochi”, glanda pineala este considerata a fi “locul principal al sufletului”.

Dupa cum puteti observa, aceasta glanda are multe functii, atat fizice, cat si metafizice, astfel mentineti functionala aceasta glanda, aceasta fiind o prioritate pt cei care doresc o sanatate mintala si spirituala buna.

Pe masura ce imbatranim glanda pineala incepe sa se pietrifice si sa devina lenta. Aceasta  variaza considerabil, de persoane si stilul de viata al fiecaruia, dar consumul de fluor este considerat un factor principal de risc. Aceasta se datoreaza deoarece fluorul colectat in cantitati mari in glanda pineala, cauzeaza calcifierea mai rapida. Fluorul reduce deasemenea, productia de melatonina.

tumblr_inline_mrhgs2d8ci1qaz6sk

Ce putem face pentru a combate procesul de imbatranire si calcifierea a glandei pineale? 

O dieta sanatoasa ar fi o solutie, dar ce altceva putem face?

Renuntati la produsele care contin FLUOR: Cantitati mari de fluor se regasesc in pastele de dinti si in apa.

Consumati otet de mere: Otetul de mere este bogat in acid malic ceea ce ajuta la detoxifierea intregului organism, inclusiv a glandei pineale. Incercati sa consumati cate o lingurita de otet de mere, de 3 ori pe zi, sau adaugati-l in sucul de lamaie si miere.

Consumati cacao in forma ei naturala: Ciocolata organica este bogata in antioxidanti care lupta impotriva radicalilor liberi si mentine creierul nostru sanatos. Acest lucru poate ajuta, deasemenea, la stimularea glandei pineale si detoxifierea acesteia.

Consumati ulei de nuca de cocos: Uleiul de nuca de cocos hraneste intregul corp, chiar si pielea si parul, dar cel mai mare beneficiu al sau este faptul ca hraneste creierul si detoxifica glanda pineala.

Nu mai purtati ochelari de soare : Lumina reflectata  la nivelul retinei stimuleaza glanda pineala. Ochii nostri trebuie sa fie expusi la lumina soarelui indirect.Daca  purtati ochelari de soare asigurati-va ca luati o scurta pauza de la ei de in fiecare zi.

Sursa: http://www.learning-mind.com/nutrition-for-the-minds-eye-foods-to-reactivate-your-pineal-gland/

 

 

 

 

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4669