O scurta schema istorica privind implicatiile iezuitilor si a Vaticanului in evenimentele mondiale

Masoneria(total satanica),iezuitii(fiii intunericului) si alte organizatii,au legaturi stranse cu Vaticanul(babilonul curva cea mare)din Apocalipsa!

Iezuitii apar in 1540 – interesanta ‘pregatirea’ lor spirituala (pe langa cea militara) (vom merge oriunde… sa facem orice)… si cruzimea (putin spus) juramantului depus de ei.

– 1717 , Iezuitii (Michelangelo Tamburini-generaul iezuit ?!) reinfinteaza , in Anglia, ordinul ‘cavalerii templieri’ care fusese desfintat de catre papa Clement al V-lea, in anul 1312… apare sub o noua denumire…’FRANCMASONERIA’ !!!

– 1754 , Iezuitii creaza francmasoneria de rit scotian… condusa de …Lorenzo Ricci, general iezuit…!!! (in 1758 prelua conducerea ordinului ca si general superior).

– 1773 , bula (decretul) lui papa Clement al XIII-lea … de SUPRIMARE GENERALA a ordinului… fortat de regii : Franta, Spania, Portugalia, Parma, Naples, Austria …care erau ‘satui’ de oribilele crime comise de catre iezuitii infiltrati peste tot si oriunde… (in peste 83 de state au fost expulzati…nu din cauza problemelor de credinta ci din cauza intrigilor politice).

– 1773 , Clement al XIII-lea … moare otravit inainte de a promulga bula (decretul).

– 1773 , Clement al XIV-lea… promulga bula… ordinul este general suprimat.

– 1774 , Clement al XIV-lea … moare otravit…!!!

– 1776 , Iezuitii (acum neoficial) creeaza …Iluminatii din Bavaria. (Adam Weishaupt-Iezuit)

– 1776 , Iluminatii (creatie iezuita) fac alianta cu … Loja masonica evreiasca , Rotschild, imperiul financiar din Anglia…(1) bani pentru revolutie…(2) bani pentru …ridicarea lui B. Napoleon.

Rotschild si familia lor sunt numiti “Gardienii tezaurului Vaticanului”…)

– 1777 , Iluminatii (creatie iezuita-nu uita !) se unesc cu Loja masonica ‘Grand Orient’.

– 1786 , Iezuitii (!!!) cu protectorul lor ‘Marele Frederick’ al Prusiei (cel mai puternic mason al Europei de atunci)… centralizeaza TOATE puterile masonice prin crearea … FRANCMASONERIA (Shriner) INTERNATIONALA…!!!

– 1789 , Iluminatii (creatia iezuita) …cu Iacobinii lor… conduc Revolutia franceza…!!!

– 1798 , Iezuitii pedepsesc (prin B. Napoleon-mason) pe papa Pius al VI-lea (care moare in exil) … iar PUTEREA TEMPORARA A VATICANULUI SE INCHEIE…dupa peste 1000 de ani de ‘teroare’. (razbunarea iezuita pentru ‘fenomenul’ 1773…dar si pacaleala pentru lumea protestanta care vedea in Vatican… prin aparatul inchizitiei si al cruciadelor… un imens pericol …”parea ranita fiara”… dar NU era…Vaticanul revine…!!!

– 1814 , Iezuitii ‘arunca’ (prin B. Napoleon) pe papa Pius al VII-lea , in puscarie (Avignon-Franta) pana cand acesta, in schimbul eliberarii sale, REPUNE in drepturi Ordinul Iezuit. 

Anul 1814 devine anul in care Ordinul Iezuit reinfiintat are control absolut peste Vatican.

Multi nu sunt familiarizati cu ierarhia bisericii catolice. Trebuie sa stim ca imperiul Vatican este format din doua (2) feluri de preoti :

–     preotii cu robe albe

–     preotii cu robe negre

(*exceptie fac preotii de la biserica Sf. Petru, care sunt imbracati in robe stacojii)

– Preotii in robe albe, inclusiv Papa de la Roma, sunt antrenati in relatii cu publicul, vorbind de pace, libertate, democratie si unitate, purtand relatii diplomatice cu toate guvernele lumii.

– Preotii in negru sunt inapoia scenei. Din ei fac parte liderii superiori al Ordinului Iezuit care conduc vastele institutii catolice de pe tot globul. Acestia, cand participa la slujbele religioase, se imbraca in robe negre, iar cand au misiuni diplomatice, sunt imbracati in civil.

Prin ei Vaticanul (tot ei conduc si Vaticanul) controleaza toate aspectele educationale din lumea intreaga.

Ei sunt « inteligenta secreta » de : spionaj, sabotaj, terorism si asasinate.

Toate acestea sunt departamente ale marelui corp Iezuit prin care se mentine colosul Vaticanului.

Din acest an, 1814, Iezuitii nu vor mai ‘lasa’ niciodata nesupravegheata activitatea Papei (cel imbracat in alb) din dorinta de a nu se mai repeta niciodata ‘fenomenul’ 1773 atunci cand Iezuitii au fost suprimati general. Asa se explica si de ce Papa (cel alb) are ca si confessor un preot Iezuit. Ce nevoie ar avea un papa de confesor cand el se considera infailibil (fara greseala)… ???!!!

– 1814-1815, intalnire secreta a Vaticanului, super vizata de Iezuiti (in Viena-Austria)

– 1822, intalnire secreta a Vaticanului/Iezuiti (in Verona-Italia)

– 1825, intalnire secreta a Vaticanului/Iezuiti (in Chieri-Italia)

– Toate aceste intalniri secrete aveau scopul de a DISTRUGE Institutiile libere (free) ale Statelor Unite ale Americii.

– George Canning, Ministrul de Externe Britanic a contactat Guvernul Statelor Unite pentru a-i avertiza ca ‘Monarhii’ Europei, sub ‘calauzirea Vaticanului/Iezuita’, urmaresc sa distruga orice forma de libertate in Statele Unite ale Americii.’

– 1821 , B. Napoleon… moare…otravit cu arsenic…!!!(in memoriile sale-mai putin oficiale- recunoaste rolul sau de ‘instrument’ iezuit…)

– Papa Pius IX, in mod deschis sprijina ‘Confederatia’ (Sudul) sperand ca ‘Uniunea’ Statelor Unite sa fie ‘distrusa’.

– 1864, Papa Pius IX, CONDAMNA libertatea de constiinta si religie (din Uniunea americana) in ‘lucrarea’ sa numita “Sillabus of Errors”… aratand cat de mult uraste Vaticanul acel “Bill of Rights” American

– 1867, Statele Unite ale Americii RUP (Break) orice legatura diplomatica cu Vaticanul, din cauza implicarii Vaticanului/Iezuitilor in asasinarea Presedintelui A. Lincoln…

– 1913, Papa Pius X ii spunea Printului Schonburg: “ Ar fi cu mult mai bine daca Austro-Ungaria  ar pedepsi Serbia (Stat Ortodox) pentru tot raul pe care l-au facut”

NOTA : Primul razboi mondial a inceput in August 1914 atunci cand Austro-Ungaria au atacat Serbia.

– 1917, Revolutia bolsevica din Rusia…desi expulzati din Rusia (1820) Iezuitii au fost prezenti in Rusia anilor 1900…avand rolul principal in activitatea politica…

– 1922, Iosif STALIN devine ‘Seful’ Partidului Comunist in Uniunea Sovietica.

– 1922, Benito Mussolini (the Duke) si papa Pius XI, vin la putere.

–  1929, ei (Mussolini si Papa) au gasit ‘SOLUTIA’ la « Intrebarea Romana » (in istorie, Roman Question) care dura de 59 de ani.

– 1929, 11 februarie, 3 seturi de documente sunt semnate, cunoscute in istorie ca fiind « Acordurile Laterane » (Lateran Acords), semnate in Roma la Palatul Lateran, de catre Cardinalul Gasparri, reprezentand pe Papa Pius XI si Mussolini, reprezentand pe Regele Victor Emanuel III.

– 1956-1976, Razboiul din Vietnam. Vaticanul a fost profund implicat prin Ordinul Iezuit si instrumentele sale, Cavalerii de Malta.

– 1961, 27 Aprile, Discursul lui J.F. Kennedy despre “Societatile Secrete”.

–  1963, 22 Noiembrie,  John. F. Kennedy este asasinat de catre Vatican/Iezuiti prin acoperire masonica. (Cavalerii de Malta).

« Exista o carte, scrisa de un fost Iezuit (Malachi Martin – rang inalt), ” Cheile acestui sange-Keys of this blood” in care spune ca exista in lume o lupta pentru dominatie…o lupta intre cele 3 mari puteri mondiale – comunismul, capitalismul si catolicismul (CCC).
El prevede, in esenta, ca, in jurul anului 2000 !!!, numai una (1) dintre aceste trei (3) va ramane, ea fiind Biserica Romano-Catolica, avandu-l in frunte pe Papa.

A urmat “Sfanta Alianta” – 1984 , sub pretextul ‘dusmanului comun (comunismul)… refacerea legaturilor SUA cu Vaticanul…Ronald Reagan fiind mason, deci instrument Iezuit.

“Eu cred ca Statele Unite, ca singura supra-putere mondiala, si Sfantul Scaun (controlat din 1814 de Iezuiti) , ca singura autoritate moral-politica pe intregul pamant, au roluri importante de jucat in viitor. Actiunile lor vor avea IMPACT in viata oamenilor din toate partile planetei”
DUPA 117 ANI (1867-1984),SUA RESTABILESTE RELATII DIPLOMATICE CU VATICANUL !

Reamintesc ca aceasta ‘ruptura’ intre SUA si Vatican de 117 ani a avut loc in 1867 deoarece in asasinarea Presedintelui SUA de atunci, Abraham Lincoln, a fost demonstrata implicarea Vaticanului (Iezuiti/Cavaleri de Malta), situatie care a dus la ruperea relatiilor diplomatice.

Urmeaza Revolutiile anti-comuniste in Europa:

Vedeti intalnirile intre Ioan Paul II, Ronald Reagan (mason), Papa si Marele Maestru al Cavalerilor de Malta, Papa si George Bush Senior (mason), Papa si Mihail Gorbaciov (mason)…toate aceste intalniri au avut loc inainte de « caderea » comunismului , 1989 !!!

In biserici iezuite au fost semnate si acordurile de la Yalta in 1945 dintre Stalin Churchill si Roosvelt; tot intr-o biserica iezuita a fost semnat acordul de la Malta din 1989 dintre Papa, Gorbaciov si G Bush.
Tot intr-o biserica iezuita a fost semnat in 1957 la Roma acordul de formare a embrionului UE de azi… si tot la iezuiti la Roma, in noiembrie 2004, a fost semnata de toti presedintii europeni Constitutia Europei sub statuia papei…

Drapelul UE are 12 stele galbene(aurii) cu cate 5 colturi, exact cum e si cununa fecioarei Maria Astarteea. Presedintii CEE devenita apoi UE au fost numai catolici.(formare iezuita)In Crimeea sovietica a anului 1945, erau aproape numai biserici ortodoxe; de ce o fi fost aleasa una catolica pt intalnirea celor 3 mari lideri mondiali???!!! -Sursa : Corespondent al AARC Romania in UK. (H.A)-2004.

– Bill Clinton, educatie iezuita prin Universitatiile Iezuite din USA unde el a studiat.

Intr-o intalnire secreta, noiembrie 2007 dar si 2008 in recenta vizita a lui Papa Benedict in SUA, Vaticanul si altii lideri din diferite organizatii politico religioase –prin reprezentanti- au discutat o agenda de lucru. Agenda trebuie realizata in SUA si prin puterea si influenta SUA, in lumea inreaga…la pct. 7 din agenda (Iezuita) se vorbeste despre instituirea « DUMINICII » ca si LEGE . Lege care va fi instituita in SUA ca apoi sa fie ‘preluata’ de toate statele lumii. Motivatia lor este ca atata timp cat oamenii nu onoreaza pe Dumnezeu prin ‘respectarea’ Duminicii, planeta noastra va avea din ce in ce mai multe probleme, incalzire globala, calamitati, cutremure, inundatii, seceta, tornade, conflicte armate, saracie, boli, etc. De remarcat ca in Imperiul Roman condus de Imparatul Constantin, 313 dHr, acesta a instituit o asemenea lege, numita ‘Dies Solis ‘, o lege care cera tuturor sa se opreasca din munca lor cotidiana in sfanta zi a SOARELUI… !!! (dies solis)…interesant deasemenea ca daca o asemenea lege va fi instituita in SUA, ea, legea, va purta acelasi nume : Sun Day Law, adica tradus in romaneste : Legea Zilei Soarelui !!!

NU UITATI : Transferarea sfinteniei zilei saptamanale de odihna (Shabatul) din ziua a saptea (sambata) in ziua intai a saptamanii (duminica) s-a realizat prin hotararea bisericii romano-catolice in Conciliul de la Laodicea (366 dHr.)

In 386, Sinodul din Aquilea recunoaste schimbarea oficiala a lui « Dies Solis »(ziua soarelui) in « Dies Dominica »(ziua Domnului-duminica). Schimbarea numelui a tinut de strategia bisericii de a inlatura suspiciunea celor care s-ar fi intrebat de ce noi crestinii sarbatorim o zi cu nume pagan, dies solis, adica ziua soarelui… !!!

Iezuitii distrug adevarul si creatia…indiferent ca vorbesti de politica, economie, social, cultural, stiintific, militar, informativ, religios, etc…totul este folosit de ei in realizarea propriilor proiecte.
Iezuitii sunt interesati sa realizeze ‘proiectul’ pentru care ei au fost ‘creati’…vezi juramantul lor…desi pare o ‘problema’ lipsita de importanta (special pt. cei fara ‘activitati’ spirituale) instituirea unei asemenea legi, dincolo de originea sa ‘dubioasa’, loveste in libertatea de constiinta, implicit in Constitutia fiecarui stat si favorizeaza reaparitia intolerantei religioase (de tipul evului mediu) la nivel international.
1999, Ian. 26: Papa Ioan Paul și președintele SUA Bill Clinton se întâlnesc la sosirea Papei în St. Louis, S.U.A. Prezentarea noului rit de exorcizare al Cărții Romane a Riturilor (de la Congregația pentru Adorație Divină și Canonul împărtășaniilor).
1999, Feb. 11: a 70-a aniversare a fondării Statului-oraș Vatican. (1929 – 1999) Atentie la acest an, 1929, deoarece are o importanta majora pentru o viitoare ‘analiza’ …!!!
1999, Feb. 19: Audiență pentru Yasser Arafat, președintele Autorității Palestiniene.
Feb. 20: Papa îl primește pe Jason C. Hu, ministrul Afacerilor Externe al Republicii China (Taiwan).
1999, Martie 11: Audiență pentru Seyyed Mohammad Khatami: prima vizită a unui președinte al Republicii Islamice Iran la Papa Ioan Paul.
1999, Martie 30: Întâlnirea la nivel înalt de la Vatican studiază criza din Kosovo: include ambasadorii la Sfântul Scaun ai țărilor membre NATO și membrii permanenți ai Consiliului de Securitate al ONU.
1999, Aprilie 18: Scrisoarea papală adresată Sfinției Sale Alexis II, Patriarhul Moscovei și tuturor Rusiilor, cu ocazia călătoriei acestuia din urmă la Belgrad pentru găsirea unei soluții pașnice a conflictului din Kosovo.
1999, Mai 7: Papa face o călătorie de trei zile în România: cea de-a 86-a călătorie apostolică în străinătate. Include întâlnirea cu Patriarhul ortodox Teoctist. Papa participă la liturghia ortodoxă iar Patriarhul la liturghia catolică.
Mai 10: Papa îl întâmpină pe liderul albanez din Kosovo Ibrahim Rugova.
Rugova ține o conferință de presă la biroul de presă al Sfântului Scaun.
Mai 18: Ioan Paul II împlinește 79 de ani. El îl întâmpină pe cancelarul german Gerhard Schroeder.
Iunie 3: Ioan Paul II îl primește pe secretarul general al ONU Kofi Annan.
Sept. 5: Audiență la Castelgandolfo cu Yasser Arafat, președintele Autorității Naționale Palestiniene.
Sept. 16: Papa îl primește pe președintele Guido de Marco al Republicii Malta.
Oct. 28: Papa îl primește pe Franjo Tudjman, președintele Croației, și pe ministrul Afacerilor Externe al Croației, Mate Granic.
Oct. 29: Papa îi acordă o audiență președintelui Rudolf Schuster al Slovaciei, și ministrului Afacerilor Externe al Slovaciei, Eduard Kukan. Sfântul Părinte și liderii religioși ai lumii se adună în Piața San Pietro la încheierea adunării interreligioase din Vatican.

Observa activitatea principalilor lideri ai lumii si Vatican inainte de 2003, an in care a inceput razboiul din Irak:

  1. George W. Bush, face o vizita la Vatican.
  2. Tony Blair, deasemenea viziteaza Vaticanul.
  3. Tarik Aziz, (mason) ‘mana dreapta’ a lui Sadam Hussein, viziteaza si el Vaticanul.
  4. Un inalt oficial al Vaticanului (Iezuit) face o vizita, la Bagdad/Irak, lui Sadam Hussein.(mason)

 Din 2003 pana in 2008, razboiul din Irak continua. (teza/anti-teza/sinteza – dialectica Hegeliana la lucru).

Tony Blair (mason) s-a convertit la catolicism iar G.W. Bush (mason) ‘cocheteaza’ cu ideea in timp ce fratele sau Jeff Bush (mason) este déjà un convertit catolic.

Intre timp avem un nou papa la Roma. Ioan Paul II moare in anul 2005 (2 aprilie) la varsta de 84 de ani (cel mai longeviv papa !!!), iar noul papa este ales intr-o maniera suspecta (cineva si-a dat o demisie pe acolo pentru a ‘pregati’ calea lui Ratzinger) !!!. Cardinalul Ratzinger devine Papa Benedict al XVI-lea (19 aprilie 2005).

Ratzinger a fost Prefect (Head) al Congregatiei pentru Doctrina si Credinta (in evul mediu se numea ‘Oficiul Inchizitiei’ !!!) ales in 1981, in timpul ‘mandatului’ lui papa Ioan Paul II, si Dean (vicar-decan) al Colegiului Sacru al Cardinalilor.

In ceea ce priveste pe ‘papa’ cel negru, Generalul Iezuit, Count Hans Kolvenbach (ales in 1983) si-a prezentat demisia (14 ianuarie 2008) iar noul papa, Benedict al XVI-lea, a aprobat-o. El a condus Ordinul Iezuit in jur de 25 de ani.

2000, Ian. 18: Începerea Săptămânii anuale de rugăciune pentru unitatea creștină. Sfântul Părinte deschide cea de-a patra Ușă sfântă și ultima a Anului jubiliar 2000 spre exteriorul orașului St. Paul.
Feb. 15: Este semnat un acord de bază între Sfântul Scaun și Organizația de Eliberare Palestiniană. Sfântul Părinte îi primește pe Yasser Arafat și delegația palestiniană în audiență. El l-a primit și pe Rudolf Schuster, președintele Republicii Slovace.
Mai 12: Papa pleacă la Fatima, Portugalia în cea de-a 92-a călătorie apostolică în străinătate.
2000, Mai 13: Beatificarea la Fatima (1917 !!!) a celor doi copii păstori, Jacinta și Francisco Marto. Cardinalul Angelo Sodano, secretarul de stat, citește un text despre “Cel de-al treilea secret” al Fatimei la altar, în urma beatificărilor.
2000, Iunie 5: Audiență pentru președintele rus Vladimir Putin. (Vladimir Putin este Cavaler de Malta).
2000, Iunie 13: Lui Ali Agca, care l-a atacat pe Papă în Piața San Pietro la 13 mai 1981 și a fost în închisoare în Italia de atunci, i se acordă grațierea de către președintele italian Carlo Azeglio Ciampi și este extrădat în Turcia natală.
2000, Iunie 23: Audiență pentru Fra Andrew Bertie, prinț și mare maestru al Ordinului Suveran Militar de Malta. (prezenti si in Romania, Gen. Constantin Buzatu este Cavaler de Malta si mare prior pe Romania).

2000, Oct. 6; Papa îl primește pe Emil Constantinescu, președintele României.
Oct. 17: Pontificatul Papei Ioan Paul devine al 7-lea ca lungime din istorie, incluzându-l pe acela al Sf. Petru. Sfântul Părinte o întâmpină pe Regina Elizabeth II la Vatican. (dama-mason)

2000, Oct. 19: Jubileul Ordinului Suveran Militar de Malta. (SMOM)
VEZI IBSSA IN ROMANIA…ACTIVITATEA SMOM IN ROMANIA , SPECIAL IN SERVICIILE DE INFORMATII…INTERESANT SI CA IBSSA ISI ARE SEDIUL CENTRAL IN UNGARIA SI CA ‘SEFUL’ ESTE CAVALER DE MALTA !!!

VA URMA

Sursa: http://unknownsecrets.wordpress.com/2009/02/03/ordinul-iezuit-shi-masonii-shtiai-de-ei-3/

2 thoughts on “O scurta schema istorica privind implicatiile iezuitilor si a Vaticanului in evenimentele mondiale

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4669