Olanda a spus NU! pentru Monsanto

Primele tari care au spus nu pentru Monsanto, au fost Rusia, Tasmania si Mexic, iar acum Olanda a adoptat o interdictie similara, hotarand sa tina departe de populatie, aceasta companie.

Justice GavelStudiile demonstreaza ca, expunerea repetata la GMO provoaca daune devastatoare  pe termen lung, atat pentru oameni cat si pentru animale.

Nu exista niciun motiv ca orasele similare din alte zone ale lumii, nu ar putea face acelasi lucru. Milioane de cetateni si-au expimat dorinta de a interzice GMO in SUA, insa FDA,USDA si presedintele, nu par a vrea sa faca ceva in legatura cu aceasta.

 

“Industria nu vrea ca voi sa stiti ce mancati, pentru ca ati putea refuza sa o mai faceti”, spune jurnalistul Eric Schlosser, autorul cartii de succes “Fast food nation”, care apare in documentarul lui  Robert Kenner, intitulat “Food, Inc.” .  Regizorul a spus ca, desi filmul sau pune in centrul atentiei industria agro-alimentara americana, “pe mai multe planuri, evoca ceea ce se intampla in toata lumea”.

Daca nu ati stiut de el, sau daca inca nu ati avut ocazia sa il urmariti, mai jos am redat materialul pe care il puteti viziona, fara nicio ezitare, deoarece expune cu dovezi concrete, modul in care ne otravesc. Vizionare inteleapta !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

  1. Paul Diaconu Paul Diaconu   •  

    era si timpul in america industria alimentara ii un subiect de filme de groaza sa nu insist pe subiectul ce inseamna alimentatie totusi un lucru interesant ce am observat ca tot ce este si sentampla la ei vine sum forma de valuri la noi de vrem de nu

  2. Pingback: Italia doreste interzicerea culturilor si produselor modificate genetic | Believeit.ro

Leave a Reply