Operatiunea Drapel Fals din Franta – motiv pentru aplicarea legii supravegherii

Operatiunea din Franta a fost organizata de aceiasi lideri care au organizat si Marsul impotriva terorismului. Vechea metoda de control a maselor Problema-Reactie-Solutie, in care cei care creaza problema, vin si cu solutia. Insa, prin aceasta solutie, cabala care se afla in spatele tuturor atentatelor din diferite tari, isi poate duce la indeplinire planurile de depopulare si control potrivit Agendei lor, care conduce la instaurarea Noii Ordini Mondiale. Aceasta operatiune a venit ca motiv pentru implementarea unei supravegheri mai drastice asupra populatiilor europene, o falsa siguranta, in care fiecare este suspect de acte de terorism. 

In Romania, atentatul de la Paris este folosit de autoritati ca pretext pentru aplicarea Legii Supravegherii , “Legea Big Brother”.

Potrivit reportervirtual :

Nouă organizații publice atrag atenția prin intermediul unui comunicat asupra faptului că „un grav atentat împotriva drepturilor fundamentale este folosit de autoritățile române ca un pretext pentru a propune restrângerea drepturilor fundamentale”:

” Organizațiile semnatare ale acestui comunicat își exprimă îngrijorarea cu privire la insistența cu care instituțiile abilitate ale statului re-propun acum, în regim de urgență, un pachet de măsuri de supraveghere generalizată care încalcă drepturile omului.

supraveghereReamintim că acest presupus “vid legislativ” este de fapt cunoscut de instituțiile statului de peste 3 luni. Deci solicitarea ca grupul de lucru inter-instituțional să analizeze în regim de urgență pentru astăzi, 8 ianuarie 2014, respingerea de către Curtea Constituțională a legii stocării datelor de trafic ale utilizatorilor de telefonie și internetreprezintă o măsură aberantă, care perpetuează greșelile trecutului și îngrădește drepturile fundamentale, în locul unei analize profesioniste, aprofundate, care să includă toți actorii din societate interesați de subiect. Remarcăm, încă o dată, că atât sectorul privat, cât și cel al societății civile sunt ignorate de autoritățile statului atunci când iau decizii pe aceste subiecte.

Totodată, precizăm că agenda întrunirii nu ține cont de câteva aspecte esențiale:

1. Franța, exemplul invocat care a declanșat această “agitație” instituțională locală, beneficiază de numeroase legi de combatere a terorismului (inclusiv păstrarea datelor de trafic sau de înregistrare a cartelelor pre-pay) dar, cu toate acestea, nu a putut preîntâmpina atentatele de la Paris din data de 7 ianuarie 2015. Mai mult, politicieni francezi de marcă se dovedesc mai cerebrali, respingând “ideea unei legislatii dictate de emotie”[2].

2. Orice nouă lege specifică de păstrare a tuturor datelor de trafic are șanse mari să fie contrară drepturilor fundamentale, în timp ce furnizorii de comunicații oricum rețin date de trafic în scop comercial. Accesul la acestea se poate face prin simpla clarificare a art. 152 din Codul de procedură penală.

3. Decizia Curții Constituționale de respingere a pachetului “Big Brother” datează din iulie 2014, prin urmare “urgența” invocată nu reprezintă altceva decât folosirea tragediei franceze drept pretext pentru propulsarea unor agende legislative de securitate care ignoră drepturile fundamentale.

4. Orice ordonanță de urgență în acest domeniu, unde se afectează în mod direct drepturile fundamentale, ar fi neconstituțională conform art. art.115 alin.(6) din Constituția României.

O tragedie nu trebuie să fie transformată într-un pretext pentru îngrădirea libertăților și ocolirea unor decizii ale Curții Constituționale!

  • Semnatari:
  • Miliția Spirituală
  • APADOR-CH
  • ActiveWatch
  • Asociația pentru Tehnologie și Internet (ApTI)
  • Centrul Român pentru Jurnalism de Investigație (CRJI)
  • Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI)
  • Asociația Geo-spațial.org
  • Fundația Ceata
  • Asociația Interactive Advertising Bureau România(IAB România)”

Readuc la cunostinta Articolul 30 din Constitutia Romaniei care spune:

(1) Libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Pe langa toate acestea, au aparut multe comentarii cu privire la incidentul din 2001 din America, care a declansat razboiul impotriva asa-zisilor teroristi, insa care au fost , ca in cazul atacului de la Paris, liderii lor. Aceasta actiune impotriva propriului popor care insa este mascata de un fals act terorist produs de straini, este denumita actiune sub drapel fals. Exact ce s-a intamplat in 11 septembrie 2001 in America, exact ce se intampla in zilele acestea in Paris.

O declaratie facuta de presedintele francez, declaratie in care vorbeste despre “Illuminé” (iluminat, in sensul de mistic fanatic). La fel ca misticii Illuminati:

surse:

reportervirtual.ro

Constitutia Romaniei

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply