Planul prin care se doreste distrugerea familiilor si a moralitatii

Atacul  asupra  familiei  nu  ar  avea  atât  de  mult  succes,  chiar  și  între  creștini,  fără denaturarea rolului conștiinței. Lozinca „Urmează-ți conștiința” este folosită pentru a justifica abilitatea  ca  fiecare  să  facă  aproape  orice  alege  sau  crede  ca  este  bun.  Această  înțelegere greșită  a  libertății  de  conștiință  este  un  mod  excepțional  de  inteligent  pentru  a  pune  capăt tuturor discuțiilor asupra a ceea ce este moral, bine sau rău: „Cine ești tu să-mi spui ce pot sau nu pot face?”

Încearcă să spui unui judecător sau unor jurați, că această conștiință a ta ți-a permis să furi de la vecinul sau să îl ucizi pe șeful tău, pentru că nu ți-a dat o mărire de salariu. Încearcă să convingi un ofițer de poliție că ai trecut pe lumina roșie a semaforului pentru că „îți urmai conștiința.” Sună ridicol, pentru că este ridicol!

Armele acestei lupte cu privire la căsătorie și familie, precum și capacitatea noastră de a  ne  folosi  conștiința  pentru  a  face  bine,  sunt  instrumentele  de  propagandă  menite  să transforme mintea și inima. Ei folosesc televiziunea, radioul, filmul, muzica și internetul  ca mass-media  lor  primară  sau  de  bază  pentru  a  promova  o  viziune  radicală  și  distorsionată asupra lumii.

De asemenea, au înțelegerea lor, ca prin intermediul unor programe de educație sexuală perverse, impuse asupra tineretului nostru, această pervertire a conștiinței să înceapă cât mai devreme, în clasele primare chiar.

Am asistat recent la un astfel de exemplu în orașul Guatemala. Unul dintre vorbitori a prezentat un videoclip, unor fete cu varsta cuprinsă între 6 și 7 ani, în care erau învățate cum să plaseze un prezervativ pe un penis. Videoclipul a arătat, de  asemenea,  tinerilor  adolescenți  cum  să  se  masturbeze  și  îi  îndemna  să  fie  deschiși  la experimentarea  acestor activități sexuale cu alți băieți și fete. Sub masca de „educație sexuală cuprinzătoare”,  aceste  programe  desensibiliză  tinerii  noștri  și  pervertesc  valorile  morale.

lectia-suedeza-reteta-pentru-distrugerea-familiei-ca-unitate-sociala

 

Ce credibilitate mai au instituţiile statului, dacă în sânul lor se răspândeşte cancerul moral al desfrânării? Mai mult decât atât, ce fel de stat este acela care loveşte, cu bunăştiinţă, în celula elementară a societăţii, care este familia, negându-i dreptul la existenţă? Ce fel de stat este acela care privează familia de funcţiile sale fundamentale, îndeosebi de cea educativã, când rolul statului este tocmai acela de a proteja şi promova familia?

În majoritatea ţărilor occidentale se duce azi o campanie agresivă de pervertire a copiilor, de construire a unei societăţi în care relaţiile familiale şi comunitare tradiţionale trebuie distruse şi înlocuite cu altele. O societate în care “familia” de homosexuali să fie considerată absolut normală. În aceste ţări, copiii învaţă, încă de la grădiniţă, că există mai multe tipuri de familii, printre care şi cele homosexuale,fiind familiarizaţi cu noţiunile de “toleranţă”, “acceptare” şi “respect”. Totodată, educatorii au grijă să-i înveţe pe copii că ar putea avea orientări sexuale diferite, în urma procesului supranumit “coming out” (ieşirea la iveală). O sintagmă înşelătoare care sugerează că oamenii pot fi homosexuali fără să-şi dea seama. În cazul acesta, copilului nu ar trebui să-i fie ruşine sau să creadă că se întâmplă ceva anormal cu el, ci să accepte ceea ce de fapt e. Aceşti copii sunt educaţi de mici în spiritul toleranţei şi acceptării homosexualităţii, ca orientare sexuală „normală”. Când vor creşte, vor răspândi, la rândul lor, propaganda homosexuală, fiind bravi luptători împotriva discriminării.

Este ceea ce ne dorim pentru copiii noştri?

Din ce în ce mai multe ţări legalizează căsătoriile între homosexuali, precum şi adopţiile de copii de către aceştia, deschizând, astfel, drumul către procrearea medicală asistată (PMA) şi folosirea mamelor surogat (GPA).

Pe ce poziţii se va situa România? Dacă nu tăiem răul din rădăcină, cât încă nu e prea târziu, vom fi zdrobiţi de tăvălugul Noii Ordini Mondiale care nu urmăreşte decât distrugerea ultimelor redute ale neamului: Biserica şi Familia. Şi asta cât de curând.

 

Războiul împotriva căsătoriei și a familiei

http://www.doxologia.ro/puncte-de-vedere/dragi-crestini-homofobi

 

 

 

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673