Poze dezvaluite de la balul illuminatilor Rothschild din 1972

Pe 12.12.1972 Marie-Hélène de Rothschild, membru al celei mai puternice familii de elita din lume, a tinut un bal suprarealist la Château de Ferrières una dintre vilele gigantice ale familiei. Desi, deobicei, aceste evenimente sunt tinute secrete,  fotografii ale acestui bal special au aparut pe internet.

Pe scurt, acesta este un mix intre balul din filmul “”Eyes Wide Shut”  si stilul un videoclip al lui Lady Gaga.  In spatele distractiei si jocurilor, aceste poze dezvaluie ideologia de baza si starea de spirit a elitei oculte – care se pare ca sunt folosite si in temele muzicale ale videoclipurilor de tip MK/Illuminati. In “Eyes Wide Shut”, ritualul ocult are loc intr-un alt conac Rothschild, Mentmore Towers din Marea Britanie.

Invitatia este scrisa in sens invers. A fost nevoie de o oglinda pentru a fi citite. Inversiunea este o afacere mare intr-o stare mentala pseudo-satanica.

9 15 71 41 111 31 11

 

sursa  http://worldtruth.tv/revealing-pictures-from-1972-rothschild-illuminati-ball/

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673