Putem sa ne reprogramam ADN-ul si sa ne autovindecam cu ajutorul frecventei, vibratiei si energiei?

Programul de terapie celulara de la Institutul Centenar din Sydney a demonstrat faptul ca 97% din ADN-ul uman programeaza si codifica proteine in corpul nostru. Unul dintre cercetatorii implicati in acest proiect, explica : “Aceasta descoperire deschide un nou nivel de control al expresiei genelor.

Acest lucru inseamna , deasemenea, ca exista mai multe modalitati pe care stiinta trebuie sa le aprobe, modalitati care ar putea reprograma ADN-ul nostru – chiar si celulele care au devenit canceroase sau care sunt mutilate de atacul de toxine in mediul nostru si in bagajul emotional-negativ care s-a dovedit a avea un impact nedorit asupra sanatatii.

Multi oameni au comparat ADN-ul uman cu internetul. Acesta comunica cantitati imense de informatii moduri microcosmicale de  mici, dar semnificative, imitand o vasta retea de portaluri de informatii, nu departe de miliardele de site-uri conectate intre ele peste tot in lume.

Pentru mai multe informatii privind implicarea ADN-ului in influentarea lumii inconjuratoare, cititi si :

FIZICA CUANTICA APLICATA IN VIETILE NOASTRE

Teoria haosului si ADN-ul

Teoria haosului afirma ca aparitiile haotice sunt doar un sistem foarte complex afectate de schimbarile foarte subtile intr-o serie aproape infinita de posibilitati diferite.

Cand iei in calcul faptul ca oamenii au 3 miliarde de perechi de baze ale ADN-ului, cele mai multe fiind identice, dar ca exista 3 miliarde ridicate la puterea a 4-a, a pozitiilor posibile – un numar mai mare decat numarul particulelor din Univers- ai putea denumi ADN-ul un sistem organizat si extrem de complex, aparent haotic. Nu ar fi posibil ca un astfel de sistem complex sa poata fi afectat de schimbari foarte subtile de lumina sau de sunet, chiar de vocea umana?

ADN_cosmicoSpectrul ADN-ului : facand muzica cu biologia

Exista numerosi oameni de stiinta (nu mai vorbim de mii de ani de adepti ai spiritualitatii) , care pretind ca lumina si sunetele modifica ADN-ul nostru si influenteaza direct biologia noastra. ADN-ul este un tip de limbaj, unul foarte complex. Simularile pe calculator si o abordare pur biologica de a intelege limbajul, nu au reusit totusi, in acelasi mod in care, acel limbaj nu a reusit sa descrie “starea inalta”.

Lingvistii rusi, Dr. Pjotr Garjajev si Vladimir Poponin au constatat faptul ca ADN-ul nu urmeazza modele si reguli similare pentru limbajul uman, dar aceasta nu este cea mai interesanta afirmatie. De fapt, biologii  Dr. David Deamer si Susan Alexjander, care detin un master in muzica, au descoperit ca ADN-ul creaza propria muzica frumoasa, inainte ca noi sa incercam sa o modificam. Cei doi au masurat vibratiile moleculare reale ale ADN-ului si le-au inregistrat, folosind un spectrofometru cu infrarosu. Au expus fiecare sectiune a ADN-ului la lumina infrarosie, si au masurat lungimea de unda absorbita, si prin urmare au determinat frecventa sunetului. Ceea ce a rezultat, a fost muzica “obsedant de frumoasa“. “Unele dintre combinatiile de frecvente sunt pur si simplu uimitoare. Suna vii pentru mine” – Susan Alexjander

Oamenii de stiinta confirma ca sunetul si lumina influenteaza direct procesul de vindecare al corpului. Cercetatorii din cadrul Universitatii din Cincinatti. au avut succes masurabil in aplicarea semnalelor electrice de frecventa inalta pentru celulele vasculare, cu efect mare in vindecarea cronica, ranilor persistente cum ar fi ulcerul diabetic.

De zeci de ani, miserul lui Royal Raymond Rife si aparatele sale de vindecare de frecvente, au fost proclamate de multi ca fiind sfarsitul tuturor leacurilor, pentru o gama larga de boli, paraziti, si diverse infectii.  Descoperirile sale sugereaza ca orice organism viu are propria frecventa de rezonanta unica si ca, prin supunerea organismului la curenti electrici care vizeaza agenti patogeni specifici, bolile si afectiunile pot fi neutralizate si distruse fara medicamente sau proceduri invazive.

Despre asa-numitele frecvente Rife, puteti afla mai multe, si puteti asculta sunetele produse de ele pentru diverse afectiuni, accesand linkul urmator : FRECVENTELE RIFE

Mai mult decat atat, acupunctura, sistemul antic chinez de medicina, care lucreaza direct cu conductele de energie ale corpului si ofera beneficii de vindecare concrete pentru milioane de oameni, de-a lungul multor secole, recent a fost validata de catre cercetarea stiintifica.

Aceste exemple confirma, intr-o anumita masura, ideea spirituala antica, cum ca organismul uman este animat de un sistem energetic subtil, care poate fi manipulat prin aplicarea sunetului, luminii si intentiei. Pentru cineva care intelege acest punct de vedere, oricum este necesar sa se cultive sensibilitate pentru a detecta si directiona aceasta energie, dar pentru multi, acest proces de cultivare este pur si simplu prea exigent si prea metodic pentru a fi asimilat ca un obicei in viata de zi cu zi.

Este o idee interesanta pentru a inspira, dovezile cum ca frecventele si vibratiile afecteaza direct ADN-ul si procesul de vindecare a organismului, sunt inca in proces de demonstrare,  cu toate acestea, exista un corp imens de dovezi umane experimentale, pentru a justifica examinarea in continuare a acestui subiect.

Aceasta nu este o teorie usoara de a fi demonstrata sau infirmata, iar raspunsurile sunt putin probabil sa satisfaca pe toata lumea. Cea mai bune dovada pe care o putem vedea, este faptul ca adevarul este relativ la experienta personala, in unele privinte, si atunci cand o persoana are experiente spirituale sau cosmice, care nu se incadreaza in teritoriul explicabil  al stiintei rigide, din pacate, ele sunt lasate a fi conduse de o lume in paradigma , care este stringent de neclintita pe negarea misticismului.

 

Sursa: http://themindunleashed.org/2014/03/can-reprogram-dna-heal-frequency-vibration-energy.html

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply