Puterea cristalelor

Ruth Montgomery vorbeşte în The World Before (“Lumea care a fost”) despre folosirea cristalelor în Atlantida şi Lemuria:

“In Atlantida maşinile erau puse în funcţiune cu puterea minţii. Cristalele erau folosite pentru furnizarea puterii libere nelimitate. Cu ajutorul cristalelor se transforma energia solară într-o formă de electricitate. Lentilele concave şi convexe captau şi transformau razele soarelui şi depozitau energia într-un material lichid care era defapt o soluţie de cristale lichide. Reţele mari erau destinate captării şi folosirii cîmpului energetic al pămîntului. Toate funcţionau pe bază de cristale.

Folosind gîndirea controlată la dirijarea modificărilor chimice ale materiei se obţineau cristale uriaşe, cu forme exacte. Chiar aspectul molecular era modificat pentru a modela şi dirija energia în forme exacte. Sunetul şi lumina erau trasate în frecvenţe precise nu numai fizice, dar şi mentale. Acestea erau trimise prin cristale menite să acţioneze nave aeriene, marine şi submarine. Descoperirea folosirii cristalelor pentru controlarea incredibilei reacţii energetice dintre materie şi antimaterie a dat naştere zborului spaţial. Cînd această acţionare a fost legată de capacitatea cristalului de a acţiona mentalul în călătoria interdimensională, s-a putut proiecta nava spaţială interstelară şi s-a putut astfel zbura spre stele.

Cristalele erau folosite în construcţii. Toţi oamenii erau învăţaţi din copilărie să realizeze concentrarea perfectă. 

Frumoase şi puternice temple de vindecare au umplut ţinutul. Aici combinarea energiilor luminii, culorii, sunetului, magnetismului şi gîndului erau canalizate prin cristale pentru a face vindecări miraculoase. Atlanţii stăpîneau complexitatea tuturor razelor şi subrazelor de culoare şi sunet. Au făcut diagramele traiectelor neurologice ale corpului omenesc. Ei cunoşteau toate canalele corpurilor energetice. Chirurgia eterică pe corpul energetic era de preferat celei pe corp fizic. Atunci cînd trebuia, vindecătorii preoţi intrau în contact cu corpul mental al pacienţilor pentru a comanda celulelor corpului să se depărteze şi să expună un organ bolnav. Vaselor de sînge li se imprima închiderea. Celulele din jurul organului respectiv îşi micşorau aderenţa şi împingeau organul la suprafaţa corpului unde vindecătorul îl prelua şi îl introducea într-o cameră de întinerire. Organul refăcut era reintrodus în corp. Celulele se uneau lent, vasele de sînge trimiteau sînge în organ, iar plaga se închidea singură. Nu se înregistra nici o suferinţă, sîngerare, infecţie sau şoc.

Unii au denaturat marea forţă pozitivă a cristalelor. Puterea lor a fost folosită ca să distrugă şi să înrobească. Uriaşele energii eliberate au provocat dezechilibrul pămîntului. Un cutremur puternic a dus la distrugerea Atlantidei. Cîţiva supravieţuitori au dus cristalele în alte ţinuturi. în Egipt, au construit o piramidă înaltă, folosind cristalele la ridicarea şi amplasarea blocurilor masive. Ei au folosit energia similară laserului pentru a tăia şi îmbina piatra atît de precis încît o hîrtie îndoită nu poate pătrunde printre blocuri de piatră care cîntăresc tone. Au construit baza din granit, ştiind că greutatea pietrelor de deasupra va comprima cuarţul din el, obţinînd un cîmp energetic pe care l-au folosit apoi la vindecare, întinerire şi ceremonii religioase. Au acoperit cu gresie şi calcedonie pentru a obţine un rezonator; deasupra au pus un cuarţ pur. Cu acest transmiţător gigantic au putut menţine o comunicare limitată cu prietenii din Pleiade sau alte sisteme stelare.

Oriunde au mers, supravieţuitorii au lăsat dovezi. Le-au lăsat sub Marea Piramidă din Egipt, în peşterile din Munţii Tibetului şi în piramidele din China, America de Sud şi America de Nord. Vîrfurile munţilor din toată lumea păstrează şi ele depozitele lor. Au lăsat tăbliţe de piatră lucrate de mîna omului, grele ca diamantele. Au lăsat cărţi de aur şi mii de cristale. Adevărata informaţie a stat în cristale, unde a fost stocată sub formă de holograme cunoaşterea de 200.000 de ani a uneia dintre cele mai puternice civilizaţii de pe pămînt. “

crysballhandnebulaDeasemenea despre aceste carti de aur si informatiile care au fost stocate sub forma de holograme in cristale, se vorbeste si in cele 4 carti ale pseudonimului Radu Cinamar: “ Viitor cu cap de mort ” , “ 12 zile o initiere secreta“,  “Misterul din Egipt primul tunel” , si “RC Pergamentul secret“. Acesta mentioneaza faptul ca sub muntii Bucegi s-ar afla un complex de tuneluri care duc pana la Marea Piramida din Egipt, sub care s-ar afla o camera oculta. In primul volum, acesta vorbeste despre descoperirea de catre americani in 2003, cu ajutorul satelitilor, a unui tunel sapat in Muntii Bucegi. In aceasta descoperire au fost implicate masoneria, Departamentul Zero al Securitatii care ramane ascuns de privirile  necunoscatorilor, dar si Pentagonul si gruparile cele mai oculte ale lumii.In acel tunel s-au gasit holograme care contineau o sursa uriasa si oculta de intelepciune. Romanii au vrut sa faca publica informatia, dar americanii si masonii s-au opus din rasputeri. A intervenit si Papa. A iesit un imens scandal diplomatic care era sa duca la razboi. In urma negocierilor s-a stabilit ca informatiile sa fie difuzate gradat. Pentru colaboarea lor, romanii au intrat instantaneu in NATO.

Dar sa vedem in continuare, ce sunt mai exact cristalele si cum actioneaza ele asupra fizicului uman si nu numai:

Citez de pe http://elenacocis.ro/spirit-science-13-the-crystal-movie/ :

“Cristalele sunt definite ca şi corpuri minerale cu structură internă caracteristică, care încadrează faţete plane simetrice. Cu toate acestea sunt mult mai mult decât atât.Corpurile noastre fizice se află în acest plan fizic dar sunetele pe care le auzim vibrează la o frecvenţă diferită, la fel cum se întâmplă cu mirosurile şi chiar cu gândurile noastre. De asemenea, şi cristalele vibrează pe mai multe frecvenţe simultan.Când tiparele energetice sunt perturbate, experimentăm o stare pe care o numim boală, ceea ce înseamnă că trupul nu se află în largul lui. Tiparul energetic discordant persistent este responsabil pentru orice simptom negativ pe care îl experimentăm, de la o durere de cap la cancer.

Cristalele sunt printre structurile cu cele mai echilibrate, coezive, puternice şi intenţionale frecvenţe din dimensiunea fizică. Structura lor fizică neschimbată este o reflecţie a tiparului lor energetic înnăscut, echilibrat şi puternic care este incoruptibil. În lumea fizică iei un cristal şi simţi că este separat de tine dar la frecvenţe mai înalte tu, de fapt, interacţionezi energetic cu piatra. Atunci această interacţiune determină schimbări în structura şi psihologia ta prin propriile tale sisteme energetice. Începe un proces de reechilibrare a structurii energetice a corpului şi într-un sens pot să te ajute să te vindeci.

Bineînţeles, conştiinţa este factorul determinant în acceptarea noilor frecvenţe în fiinţa ta venite prin cristale. Nu spun că cristalele te vor vindeca, deoarece dacă te opui şi nu eşti receptiv la aceste frecvenţe, vei continua să creezi dizarmonie în interiorul tău. Deşi, în cele din urmă cristalele pot fi folosite pentru a readuce întreaga ta fiinţă la starea de armonie şi curgere.

Una din chestiile cele mai importante ale cristalelor e că ele pot emite frecvenţe. Din perspectivă metafizică, putem transmite gânduri şi emoţii prin cristale, dar e logic din punct de vedere ştiinţific? M-aţi crede dacă v-aş spune că aproape toate tehnologia modernă se bazează pe elementul viu al cristalelor? Gândiţi-vă la radio! Primul radio a fost un set de cristale – au tăiat o bucată de cristal de cuarţ şi au conectat-o la 2 fire. Frecvenţele s-au transmis prin cristal – lucru imposibil altfel, din punct de vedere tehnologic. Datorită faptului că aranjamentul molecular al cuarţului este stabil şi are o frecvenţă măsurabilă el este folosit în tehnologie.

Câştigătorul Premiului Nobel, Marcel Vogel, a descoperit că cristalele pot fi programate ca şi cipurile de siliciu pentru computere dar şi că pot fi programate cu energia conştiinţei. El a descoperit că atunci când o persoană foloseşte un computer, transmite gânduri în el prin folosirea tastaturii iar acea informaţie este stocată în cipurile de silicon prin intermediul electricităţii. Gândurile sunt o formă de energie căreia i se poate da o direcţie prin ceea ce numim intenţie. Datorită descoperirii sale el a mai tras concluzia că cristalele pot fi programate fără a apela la electricitate, doar prin folosirea gândurilor ca energie informaţională.

Energiile cristalelor sunt universale! Aşa că, atunci când te conectezi cu un mineral, eşti deschis să primeşti ceea ce oferă şi începi să te joci creativ cu el prin Sinele tău Superior, poţi contacta şi sintetiza energiile care alcătuiesc întreg Universul. Din acest motiv cristalele sunt atât de puternice şi de aceea trebuie folosite prin conştiinţa individuală cea mai înaltă.Fiecare formă de cristal are propria lui energie şi propria lui personalitate. Fiecare poate fi folosit în moduri unice pentru a ne ajuta să înţelegem natura existenţei sau cum să mergem mai departe pe calea noastră, în destinul nostru, pe măsură ce îl experimentăm conştient.

Primul lucru pe care trebuie să îl ştim e cum să ne încărcăm cristalele. Aşa cum noi primim energie de la Soare, la fel şi cristalele primesc şi se reîncarcă sub razele intense ale forţei vieţii care este Soarele. Lăsând cristalele o după amiază în Soare, ele vor exploda de energie suculentă pentru o perioadă destul de îndelungată! Gândiţi-vă la cristale ca la o baterie reîncărcabilă – dacă le laşi în Soare se reîncarcă şi depozitează energie pentru a ţi-o da ţie. 

Cristalele si beneficiile lor:

“Agata – piatra puterii. Curaj şi putere atât pentru corp cât şi pentru minte. Facilitează percepţia şi precizia. Te împământează şi este energizantă. Echilibrează energiile Yin şi Yang din corp.
Acuamarinul – oferă stabilitate intelectuală şi emoţională dar şi claritate minţii. Ajută la exprimare sinelui, calmează nervii, disipează intoleranţă şi ajută la îndepărtarea fricilor şi a fobiilor.
Amazonit – aliniază şi echilibrează corpurile mentale şi eterice. Calmează nervii, ajută la exprimarea creativă şi îndepărtează iluziile. Aduce bucurie, claritate şi înţelegerea iubirii universale.
Cuarţul roz este o piatră a iubirii. Echilibrează, vindecă şi reîntinereşte emoţiile. Calmează temperamentul vulcanic, eliberează furia acumulată, vina şi gelozia şi încurajează compasiunea şi armonia!
Calcitul – facilitează conştientizarea şi înţelegerea naturii. Ajută la reamintirea experienţelor din călătoria astrală, diminuează frica.
Carneolul – ajuta la concentrare şi memorie. Stimulează curiozitatea şi disipează apatia. Potenţează acordarea cu sinele interior.
Lapis Lazuli – măreşte conştiinţa şi intelectul şi creşte abilităţile psihice. Ajută la depăşirea depresiei, ajută creativitatea şi protecţia.
Cuarţul fumuriu disipează negativitatea şi eliberează blocajele emoţionale. Împământează şi protejează dar şi creşte puterile pentru channelling.
Cuarţul alb este bateria spiritului. Este excelent pentru meditaţie. Amplifică energia şi gândirea, dar şi disipează negativitatea. Ajută la comunicarea cu orice dimensiune.
Ametistul este o piatră a păcii. Este ideal pentru meditaţie şi creşte abilităţile psihice. Are o influenţă calmantă, foarte protectoare şi inspirativă. Radiază iubirea divină!
Malahitul – ajută intuiţia şi transformarea. Echilibrează şi clarifică emoţiile, curăţă subconştientul de blocaje şi reduce stresul.
Piatra Soarelui – dizolvă negativitatea în timp ce împământează chakra Pământ şi oferă energia Soarelui în palma mâinii voastre. Potenţează natura masculină şi este foarte bun pentru proiectele în desfăşurare.
Piatra Lunii – stimulează încrederea şi echilibrează emoţiile. Încurajează intuiţia şi percepţia. Potenţează natura feminină. Curăţă câmpul auric.
Peridotul inspiră la fericire. Această piatră este foarte bună de purtat în buzunar. Întăreşte şi regenerează individul, reduce furia şi gelozia.
Selenitul este excelent pentru extinderea spiritualităţii. Stimulează cel de al treilea ochi şi Chakra Coroană, oferă claritate minţii şi extinde conştientizarea sinelui şi a ceea ce te înconjoară. Este un cristal foarte intens iar în aceste mine gigantice de cristal din Mexic se găseşte, de fapt, selenit! Reamintiţi-vă să nu îl folosiţi în apă deoarece erodează uşor şi probabil nu e prea bine pentru sistemul digestiv să digere bucăţi minuscule de cristal.
Citrinul este o piatră a abundenţei. Bucuros, călduros şi energizant. Creşte stima de sine, stimulează concentrarea mentală şi ajută la alinierea cu Sinele Superior. Atrage şi menţine abundenţa.
Kianitul este o piatră fantastică pentru aliniere şi putere. Nu are niciodată nevoie să fie curăţat şi reîncărcat la Soare. Creşte pe plajele lungi şi fibroase şi exact asta face şi corpurilor voastre energetice. Întăreşte şi aliniază, între ele, toate chakrele tale.
Obsidianul împământează şi protejează de negativitate. Ajută la înţelegerea şi curăţarea blocajelor subconştiente.
Turmalina – piatra protecţiei. Îndepărtează frica şi negativitatea şi te protejează la toate nivelele. Potenţează inspiraţia şi încurajează încrederea în sine şi înţelegerea.
Sodalitul – raţionalizează şi ajută la curăţarea gândirii aducând claritate şi adevăr. Creşte comunicarea şi expresia creativă.
Ochiul de tigru – aduce bucurie şi optimism. Creşte claritatea gândirii, echilibrează energiile yin şi yang şi ajută la domolirea încăpăţânării.
Până acum am acoperit doar cunoaşterea de bază, simplă legată de cristale. Dacă chiar vrei să ştii mai multe despre fiecare există sute de pagini pe care le poţi citi despre fiecare cristal: proprietăţile lor, energiile pe care le au, frecvenţele pe care le emit dar şi structura lor cristalină precum şi motivul pentru care sunt relevante. Sunt mult mai mult decât putem noi acoperi dar căutând singuri pe Google puteţi afla tone de informaţii despre aceste cristale.”

Surse:

http://elenacocis.ro/spirit-science-13-the-crystal-movie/

http://naturadivina.com/2010/11/25/puterea-nebanuita-a-cristalelor/

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673