Puterea extraordinara a subconstientului

‘Tu, realmente poti sa schimbi soarta fiecarei celule din corpul tau, schimbandu-ti gandurile’. – Dr. Bruce Lipton

Joseph Murphy, explica in cartea sa “Puterea extraordinara a subconstientului“, puterea extraordinara de vindecare a trupului si a vietii pe care o au afirmatiile pozitive si increderea deplina in puterea subconstientului de a ne auto-vindeca. Autorul vine cu o multime de exemple din experientele unor oameni care, auto-sugestionandu-se si crezand cu tarie in capacitatea corpului lor de a se vindeca, realizeaza intr-adevar acest lucru si traiesc adevarate minuni in viata lor.

Cateva idei pe care acesta le explica in cartea sa:

Puterea extraordinara a subconstientul tau (Adina Amironesei)1. Adevarata bogatie se afla in propria fiinta. Acolo trebuie sa cautati implinirea celor mai arzatoare dorinte.

2.Marele secret al tuturor geniilor din toate epocile este capacitatea extraordinara de a intra in contact cu puterile subconstientului lor si de a le folosi corespunzator. Si dumneavoastra puteti sa faceti la fel.

3. Subconstientul cunoaste rezolvarea oricarei probleme. Daca ii sugerati inainte de a adormi: “Doresc sa ma trezesc la ora 6”, el va va trezi exact la aceasta ora.

4. Subconstientul este creatorul corpului vostru si ii sta in putere sa vindece orice boala. Sugestionati-l in fiecare seara cu ideea unei sanatati perfecte si el, fiind servitorul vostru fidel, se va supune.

5. Orice gand constituie o cauza si orice situatie reprezinta un efect.

6. Daca doriti sa scrieti o carte, o minunata piesa de teatru, sa tineti conferinte inspirate, sugestionati-va subconstientul cu putere, din tot sufletul, si el va va raspunde cu siguranta.

7. Sunteti asemenea unui capitan ce-si conduce vaporul. Trebuie sa dati ordine potrivite (sugestii si imagini mentale) subconstientului care controleaza si guverneaza toate experientele vietii voastre.

8. Nu spuneti niciodata: „Mi-e imposibil” sau “Nu am mijloace sa…”subconstientul va prelua aceste sugestii şi va face astfel incat sa nu aveti banii sau sa nu puteti face ce v-ati propus. Afirmati mereu: “Imi sta in puteri sa fac orice”.

9. Legea ce sta la baza intregii manifestari este legea credintei. Credinta este gandul permanent intretinut in mod constient. Respingeti cu fermitate orice gand ca cineva sau ceva v-ar putea face rau. Aveti incredere in uriasa putere a subconstientului de a va vindeca, inspira, revitaliza si imbogati.

10. Schimbati-va radical, in sens benefic, modul de a gandi; numai in acest fel veti influenta pozitiv destinul.

 

 

Sursa: http://www.garbo.ro/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply