Reactia copiilor din Zambia cand primesc apa potabila pentru prima data

Imaginati-va daca ar trebui sa parcurgeti zilnic pe jos 2 mile pentru a obtine apa potabila, pentru familia voastra. Aceasta este ceea ce fac copii din Zambia de 3 ori pe zi. Ce se intampla cand satul lor primeste apa potabila, reactia satenilor, in special a copiilor este de nedescris.

Foarte multi copii mor din cauza apei care este infectata. Aproximativ 1600 de copii mor zilnic din cauza diareei si a altor probleme de sanatate cauzate de imposibilitatea de a avea acces la apa potabila.

In materialul de mai jos, realizat de World Vision Water, este prezentata situatia satenilor din Zambia si reactia lor primesc apa potabila. World Vision Water este o organizatie non-profit care detine tehnologie si resurse pentru a aduce apa potabila fiecarui copil. Aceasta organizatie este cea mai mare organizatie care se ocupa de aceasta problema, de a oferi apa potabila persoanelor care nu au acces la aceasta. Proiecte de acest gen au loc in multe parti ale lumii, cei din organizatie oferind transparenta totala a activitatii si a donatiilor primite.

Pentru  mai multe informatii despre aceasta cauza si pentru cei care vor sa doneze, ii invit sa acceseze link`ul :

World Vision Water

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673