Robert De Niro si Robert F. Kennedy Jr. expun coruptia masiva din industria vaccinurilor

Washington, D.C. – Robert De Niro si Robert F. Kennedy Jr. au tinut o conferinta de presa  la National Press Club din Washington, D.C., conferinta in cadrul careia au fost discutate in mod public eforturile lor de  examinare in detaliu a legaturii dintre mercur si vaccinuri.

Cei doi au anuntat parteneriatul lor cu Proiectul “Mercury World”, care a fost fondat in noiembrie 2016, cu scopul de a “gasi bucata lipsa in cercetarea asupra mercurului.” Grupul a anuntat o recompensa de $ 100.000 pentru cercetarea privind  expunerea legaturii dintre mercur si anomaliile in dezvoltarea copiilor.

Acest grup de cercetare este împotriva vaccinurilor cu mercur, argumetand faptul ca  vaccinurile au determinat o crestere a tulburarilor neurologice in randul copiilor.

In timpul conferintei de presa, Kennedy a remarcat faptul ca exista un vast regim de cenzura care are loc in America, datorita cantitatilor masive de bani implicate in Big Pharma si care nu permit discutiile publice despre problema vaccinurilor – iar cei care incearca sa faca acest lucru sunt etichetati ca “anti-vaccin”, ca mijloc de marginalizare.

Kennedy a spus ca el este “pro-vaccin”, dar ca vrea ca vaccinurile sa fie sigure

De-Niro-Robert-Kennedy-Jr-768x401-696x363

El noteaza faptul ca el a lucrat neobosit pentru a scapa de contaminarea cu mercur din peste, din cauza pericolului extrem inerent asupra sanatatii omului, dar nu a fost niciodata numit “anti-peste.” Deci, de ce, pentru ca el vrea sa scapa de mercurul din vaccinuri, este considerat “anti-vaccin?”

Exista intr-adevar un pericol in angajamentul luat, privind cercetarea specifica destinata determinarii faptului ca mercurul din vaccinuri provoaca anomalii in dezvoltare? In cazul in care industria farmaceutica este atat de increzatoare in vaccinurile lor care contin mercur ca acestea  nu vor cauza anomalii in dezvoltarea organismului uman, atunci, teoretic, aceasta ar trebui sa fie prima care sa sara la posibilitatea de a demonstra modul in care aceste vaccinuri sunt inofensive.

Sarah Bridges, care a participat la conferinta de presa, este doctorand in neuropsihologie si mama a sase copii, care traiesc in Minneapolis. Sarah are un copil suferind de autism si convulsii,de pe urma vaccinarii. Aceasta relateaza ca: “Suntem unul din putinele cazuri in care guvernul a recunoscut faptul ca un vaccin a cauzat autism copilului meu. Americanii trebuie sa inteleaga ca industria farmaceutica are imunitate totala in procese. Ei nu au nici un stimulent pentru a studia sau a imbunatati siguranta vaccinurilor. “

Robert De Niro a lasat sa se inteleaga ca, impreuna cu producatorul Harvey Weinstein, planifica sa creeze un film documentar axat pe stimulentele financiare masive care stau la baza industriei producatoare de vaccinuri, precum si legaturile dubioase intre companiile farmaceutice si agentiile guvernamentale.

De Niro a continuat sa explice ca el crede ca exista o posibila legatura intre autism si ingredientele din vaccinuri, subliniind un documentar numit “Trace Amounts.” Starul de cinema a subliniat faptul ca el nu este anti-vaccinare, ci pur si simplu vrea vaccinuri sigure , mentionand ca el este tatal unui copil cu autism.

Kennedy si De Niro au evidentiat puterea din cadrul industriei farmaceutice.

In ianuarie, Kennedy s-a intalnit cu presedintele Donald Trump, care este un critic asupra vaccinurilor. Kennedy a lasat sa se inteleaga ca Trump i-a cerut sa conduca o noua comisie privind cercetarea vaccinurilor,

Big Pharma n-aar trebui sa aiba nicio problema cu o investigatie mai intensa care sa detalieze specificatiile mercurului, a vaccinurilor si dezvoltarea unor anomalii – cu exceptia cazului in care au ceva de ascuns.

www.trueactivist.com/robert-de-niro-and-rfk-jr-expose-massive-corruption-in-vaccine-industry-in-a-press-conference/

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673