De sarbatori, un hotel a devenit casa pentru 500 de oameni ai strazii si a oferit unei familii un nou inceput

Hotelul Omni din Dallas si-a deschis portile de Craciun pentru 500 de oameni ai strazii, cu scopul de a face un bine comunitatii in care isi desfasoara activitatea. “Au venit toti cu un zambet larg de la o ureche la cealalta” –  Ed Netzhammer, manager al hotelului. “Nu poti sa te opresti din a face acte de caritate, vazand impactul pe care il ai asupra lor” , a adaugat.

Netzhammer a inceput sa faca acte de caritate din 2011, dupa doar o luna de la deschiderea hotelului. Netzhammer a organizat un eveniment local numit The SoupMobile, care oferea mancare celor de pe strada. Netzhammer nu s-a oprit, el a decis ca anul acesta sa ofere unei familii de pe strada, un loc al lor.

SUPEROMNI03_14983035

” Vom adopta o familie. O vom numi un Camin de Sarbatori. Vom contacta 2500 persoane care sa ne ofere cate 12 dolari. Noi oferim gazduirea, mancarea o vom lua de la Kroger, va avem pe voi, cei de la NBC, ca parteneri, si pot sa va zic ca Texasul ne conecteaza cu oamenii nostrii. Va spun sincer, copii de 12 ani sunt interesati in jocurile video, iar pentru baiatul meu, sa puna la o parte jocul video si sa aiba un interes in a face ceva care inseamna atat de mult pentru mine, a fost ceva cu totul special.” spune  Netzhammer.

Angajatii hotelului au contribuit si ei, cu bani din salariile lor. “Cred cu adevarat ca este extraordinar, deoarece am fost intr-o situatie asemanatoare, intr-o perioada a vietii, in care nu mai stiam unde voi dormi sau manca.” – Ted Boyd angajat al Omni.

Un alt angajat, Leslie Dunn, a spus ca a fost minunat ” sa faca parte din ceva mai mare decat noi insine.”

 

sursa: trueactivist.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply