Semnificatia emblemelor oraselor din Romania

Jim Shaw afirma ca masoneria adora natura, Soarele si Luna, prin simbolul falusului. El spune ca falusul reprezinta Soarele in uniune sexuala cu Pamantul feminin, pentru a aduce o noua viata. La un anumit nivel este adevarat, dar mult prea putin. A se observa cum masonii se folosesc de evenimentele cosmice, pentru a face diverse ritualuri si sacrificii umane pentru zeitatile lor.

Stalpii templului masonic sau a templului lui Solomon:

Unul din simbolurile de baza ale francmasoneriei sunt doi stalpi care se refera la stalpii antediluvieni, pe care ar fi fost inscripţionate toate stiintele omenirii.

De pe .francmasoneria.ro citez:

Cele două coloane. Faptul că loja masonică se referă explicit la templul lui Solomon e demonstrat de prezenţa, la intrare, a celor două coloane, Jachin şi Boaz. Boaz înseamnă în ebraică În forţă, iar Jakin (cum e scris în textul masoretic) înseamnă Dumnezeu va edifica, va stabili cu certitudine. Acestea sunt cele două coloane care stăteau în pridvorul Templului lui Solomon şi care sunt descrise în 1 Regi/3 Regi 7;15-22 şi 2 Cronici/2 Paralipomena 3;15-17. Ele stăteau la dreapta şi la stânga intrării în Templu, ca un fel de gardieni ai pragului. Conform 1 Regi/3 Regi 7;21 şi 2 Cronici/2 Paralipomena 3;17, Boaz e coloana aşezată la stânga. Problema era din ce parte priveşti: dinspre Sfânta Sfintelor spre intrare, ori dinspre intrare spre Sfânta Sfintelor, iar această problemă are o neaşteptată carieră istorică în Francmasonerie.

Prezenţa lui Boaz şi a lui Jachin în loja masonică este atestată încă de la primele texte ritualice ce ne-au parvenit, mai precis, încă din 1724. Atunci citim în The Great Mystery of Free-Masons Discover’d: Q. How many pillars? A. Two; Iachin and Boaz. Q. What do they represent? A. A strength and stability of the church in all Ages. (Întrebare. Câţi stâlpi? Răspuns. Doi; Iachin şi Boaz. Î. Ce reprezintă ei? R. O forţă şi o stabilitate a Bisericii în toate veacurile.). Textul acesta ne arată că există cel puţin o versiune a vechiului ritual masonic unde semnificaţia lui Jachin şi Boaz este corect descrisă şi integrată unei viziuni creştine. Observăm însă imediat, chiar din acelaşi an 1724, că în alte ritualuri semnificaţia biblică se alterează, probabil pentru că Fraţii de atunci aveau tendinţa să asocieze iniţiala B, sub care era codificată coloana Boaz, cu termenul englez „beautiful” (frumos), expresie normală a Frumuseţii, ce va deveni parte dintr-un alt ansamblu de stâlpi ai lojii. Astfel, citim în două texte înrudite, The Whole Institution of Masonry (1724) şi The Whole Institution of Free-Masons Opened (1725), următoarele: Jachin signifies strength and Boaz beautiful (Jachin înseamnă forţă şi Boaz frumuseţe). Loja masonică mai are un ansamblu de trei stâlpi simbolici, numiţi în ritualul lui Pritchard de la 1730 (Masonry Dissected, Londra, J. Wilard) mari stâlpi de susţinere: Înţelepciunea, Forţa şi Frumuseţea. Aceştia trei nu sunt atestaţi la 1724, ci apar probabil după 1725 şi reprezintă la origine o dublare a stâlpilor Jachin şi Boaz, cu înţelesul lor de Forţă şi Frumuseţe, la care s-a mai adăugat Înţelepciunea. Boaz, însă, nu are nimic în comun cu sensul de „frumuseţe”, ci cu sensul de „forţă”, fiindcă înseamnă în ebraică „în forţă”. La rându-i, Jachin înseamnă „Dumnezeu va edifica”. Astfel, cele două coloane, citite laolaltă, transmit mesajul „Dumnezeu va edifica în forţă”, o trimitere la o promisiune pe care Dumnezeu i-a făcut-o lui David, înregistrată în 2 Samuel/2 Regi 7;13 şi 1 Cronici/1 Paralipomena 28;7. Promisiunea se referea la Solomon, fiul lui David, despre care Domnul zice: „va zidi casă numelui Meu şi Eu voi întări tronul domniei lui în veci”.

În Francmasonerie, semnificaţia coloanelor Jachin şi Boaz este majoră şi provine atât din sensurile prezenţei lor în Templul lui Solomon, cât şi din tradiţia gotică. Coloanele stau la intrarea în lojă, ceea ce asociază din prima clipă loja, ca spaţiu sacru, cu Templul lui Solomon.

Se cunoaste faptul ca diavolul poate cita din Biblie in scopuri personale, si este recunoscut ca dand un cu totul alt inteles si alta semnificatie celor scrise in Biblie, insa cei care au activat ochiul mintii si au dezvoltata intuitia, observa inselarea. Prin aceste cunoasteri se guverneaza lumea, prin ritualuri si sacrificii umane bazate pe simboluri, numerologie si puncte energetice sau vortexuri.

Tabla de sah in masonerie:

Mozaicul, pavimentul cu dale albe si negre care se afla in centrul Templului, este simbolul binarului, al opozitiei intre o entitate si alta, intre spirit si materie, intre adevar si fals, intre bine si rau, intre frumos si urat, sugerand in acelasi timp si dinamica interactiunii contrariilor.

Pe aceasta “tabla de sah” (sau covorul cadrilat) se lucreaza la nivel energetic. Folosind acest simbol, in ritualuri, se pot accesa energii de frecventa joasa, din dimensiunea a 5-a, unde isi au locul entitatile negative.

 

 

Blazoanele regale si semnificatia dragonilor, serpilor, reptilienilor, familiilor regale.

Dragonii de pe embleme sunt  asociati cu casele regale adica cu descendentii rasei serpilor, a dragonilor, aparand constant in textele antice, pentru a descrie zei antici, care nu sunt altcineva decat ingerii cazuti.

Printul Nicholas de Vere von Drakenberg, actualul Mare Maestru Suveran  al Curtii Regale a Dragonului din Londra, care detine titlul de Principe Draconis, scrie in cartea sa “Mostenirea Dragonului – istoria secreta a liniilor genealogice regale”, ca “toti presedintii mari de pe aceasta Planeta au sange de dragon”. Descendent direct al fondatorului Cavalerilor templieri, Godfroi de Vere de Bouillon,afirma despre templieri ca au fost “un ordin satanic, ale carui ritualuri includeau pruncucidere, homosexualitate si vrajitorie”.

 

 

Caduceul – simbolul medicinei- un sceptru reprezentat printr-un baston cu doua aripioare in varf, incolacit de doi serpi. Sarpele,  cunoscut printre conspirationisti ca fiind reptiliienii extraterestrii sau diavolul (din Biblie) , cei care guverneaza lumea materiala, incolacindu-se pe un baston (chakrele umane) incercand sa ajunga in varf (la Ajna, chakra a 6-a, Ajna sau cel de-al treilea ochi sau ochiul mintii, prin care vedem alta realitate decat cea care ne este prezentata si  asupra careia se lucreaza intens pentru ca noi sa ramanem limitati la ceea ce observam cu cei doi ochi). Putem observa cum medicina guvernata de acest simbol este una falsa, ne sunt oferite sute si mii de tratamente medicamentoase si vaccinuri care insa nu ne ajuta, ci dimpotriva ne fac mai mult rau decat bine, cele mai multe tratamente fiind create pentru a cauza disfunctii ale organelor insa si disfunctii la nivel energetic. Daca tratamentele oferite de ei, ar avea un efect benefic, toate companiile farmaceutice ar da faliment.

De pe .yogaesoteric citez:

Un studiu realizat de doi cercetatori de la Universitatea din York, SUA arata ca industria farmaceutica din SUA cheltuie aproape dublu pe promovare, in comparatie cu sumele alocate cercetarii si dezvoltarii. „Corporatiile farmaceutice americane sunt orientate numai spre vanzare, concluzioneaza studiul, dar pozeaza intr-o industrie orientata spre cercetare si salvarea de vieti omenesti”. Astfel, din cei 234,4 miliarde de dolari care au reprezentat profitul anual realizat de companiile farmaceutice din SUA in 2004, acestea au cheltuit 24,4 % pentru publicitate si doar 13,4% pentru cercetare.

Ernesto Bertarelli, directorul executiv al gigantului farmaceutic Serono se afla pe un loc fruntas in topul Forbes al celor mai bogati oameni din lume, cu o avere de 8,4 miliarde de dolari.

Revista Fortune a desemnat compania farmaceutica Pfizer pe locul cinci in randul celor mai profitabile firme din SUA. Corporatia Watch a aratat publicului larg cat de mare este de fapt averea principalelor companii farmaceutice. Raportul sau publicat in  The Guardian dezvaluie faptul ca „valoarea combinata a profiturilor celor mai mari cinci companii farmaceutice din lume este de doua ori mai mare decat venitul national brut cumulat al tuturor tarilor subdezvoltate din Africa”.

Mai jos puteti observa si alte simboluri cum ar fi capul de bour, iepurele (conspiratia Gaurii de Iepure sau Rabbit Hole, manusa alba masonica, dreptunghiul reprezentand “echerul si compasul”, simbol de baza al masoneriei. Pe unele embleme apare lupta dintre un inger de lumina si un dragon, este eterna lupta dintre fortele binelui si cele ale raului.

 

Asadar, in fiecare oras se lucreaza la nivel energetic, se folosesc arme psihotronice, se fac ritualuri, sacrificii pentru controlul total asupra omului.

Cititi si : ATACURI PSIHOTRONICE IN ROMANIA

SIMBOLURI OCULTE DE PE STEMELE ORASELOR DIN ROMANIA SI SEMNIFICATIA DRAPELULUI ROMANESC

 

surse:

yogaesoteric

francmasoneria.ro

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply