Senator italian solicita desecretizarea documentelor Chemtrails

Un senator italian insista publicarea documentelor secrete cu privire la ceea ce se intampla cu adevarat deasupra noastra, pe cer.

Acest lucru vine odata ce intrebarile au fost puse, cu privire la rolul pe care il au darele chimice asupra sanatatii oamenilor, acestea provocand daune majore ca autismul, alzheimer, si alte diagnostice legate de dementa.

 

Cercetarile efectuate in Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC), demonstreaza ca in ultimii 10 ani, mai mult de 5 mil de oameni din SUA au fost diagnosticati cu Alzheimer, iar in acelasi timp, cazurile de autism s-au dublat. Factorii de mediu, inclusiv lipsa unei diete sanatoase, o crestere a erbicidelor si pesticidelor au fost legate de acest declin ingrijorator in domeniul sanatatii mintale.

Acum se sugereaza ca Chemtrails joaca un rol important in aceasta probblema.

Italian-Senator-Calls-for-Declassification-of-Chemtrail-Documents1

Domenico Scilipoti, senator italian, aduce aceasta problema in atentia lumii, prin solicitarea ca secretele de  stat relative  sa  fie desecretizate și publicate, deoarece  el sustine ca suntem mintiti in ceea ce priveste raspandirea in aer a mai multor nano-particule  si substante chimice toxice.

Deasemenea, el a demarat o campanie de clasificare a documentelor cu privire la moartea unei respectate jurnaliste in 1994.  Ea a fost ucisa in Somaliasi se crede ca ar fi descoperit faptul ca deseuri toxice radioactive au fost imprastiate in Somalia.

Scilipoti spune: “Pentru mai mult de un deceniu, prima data cetatenii din SUA si din Canada, au fost subiectul a 24/7/365 zile de asalt aerosolic,  deasupra noastra imprastiindu-se otravuri chimice, metale si alte ingediente periculoase. Niciuna dintre acestea nu au fost raportate de niciun canal media. Departamentul de Aparare al US si armata au acoperit sistematic cerul cu ceea ce cunoastem sub denumirea de dare chimice (Chemtrails)”.

Dr. Edward Group, fondator al Centrului de Vindecare Globala, sustine ca substantele pulverizate prin dare pot activa anumite probleme de sanatate.

Impactul acestor cumpusi asupra populatiilor la nivel global este de necontestat, planeta noastra este constant otravita. Darele chimice sunt reale si sunt extrem de periculoase !!

 

Sursa: http://www.naturalcuresnotmedicine.com/2014/05/italian-senator-calls-declassification-chemtrail-documents.html

 

 

 

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673