Sfanta Alianta si implicatiile Vaticanului

Vaticanul a purtat mereu masti, a jucat diverse roluri, la suprafata reprezentand simbolul catolicismului,  dar in spatele acestei masti, a stat mereu politicile si afacerile papalitatii. Eric Frattini descrie in cartea sa, intitulata Sfanta Alianta, politicile efectuate de papi, acestia trimitandu-si diplomati in diverse misiuni sau primind diverse oficialitati ai altor tari. 

Acesta argumenteaza, ca, fara implicatiile papilor, Sfanta Alianta n-ar fi existat, in special Solidatium Pianum, care reprezinta serviciul de spionaj al Vaticanului, fiind fondat in anul 1910 din ordinul lui Papa Pius X. In aceasta carte puteti gasi informatii cu privire la operatiunile secrete ale Vaticanului, cum in numele lui Dumnezeu s-au efectuat diverse crime, au fost finantate grupari teroriste, au fost protejati criminali de razboi, au fost spalati bani ai mafiei, au fost coordonate pietele financiare etc.

Spionii papei au fost simbolul perfect al devizei: “Prin cruce si spada”.

Mai multe despre afacerile Vatican, puteti citi in linkurile urmatoare:

https://www.believeit.ro/o-scurta-schema-istorica-privind-implicatiile-iezuitilor-si-vaticanului-evenimentele-mondiale/

https://www.believeit.ro/iezuitii-si-vaticanul-luciferic-2/

Eric Frattini, a fost mereu preocupat de dezlegarea misterelor negre ale marilor puteri. A calatorit mult si a realizat si cateva documentare cu privire la aceste teme.

Cartea se poate comanda online de pe http://www.tritonic.ro/

 

sursa: www.ericfrattini.com

 

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673