Simboluri masonice in bisericile din Romania

Prezint o mica parte a bisericilor si manastirilor care sunt pline de simboluri masonice.

Asadar:

021

Cruce cu piramida si ochiul atotvazator al Illuminatilor, la Manastirea Ortodoxa Rohia din Maramures

1

Piramida si ochiul masonic pe o Biserica in constructie, tot in Maramures

 

ochiul_de_la_neamt-300x225

La Manastirea Neamt ochiul se afla chiar la intrare dar pe peretele interior. Aici se potriveste fraza “Afara-i vopsit gardul, inauntru-i leopardul”.

 

ochiul_de_la_sihastria-300x225

La Manastirea Sihastria, in fieful unuia din cei mai mari “ganditori” ortodocsi romani, Ilie Cleopa, acelasi simbol satanico-masonic este prezent pe peretele unei clopotnite.

 

zodiacortodox-300x127

In timp ce Biserica infiereaza credinta in practicile astrologice  considerand-o o practica idolatra gaseste de cuviinta sa puna printre icoanele cu sfinti semnele zodiacale. Ce sa creada omul de rand cand se minuneaza de picturile din biserica si, la spovedanie, i se spune ca zodiacul e o prostie? Nimic. I se mai implanteaza in cap o disonanta cognitiva ca tot sunt gratis.

De la crestinul care trebuie sa lupte cu masoni la crestinul care trebuie in fiecare duminica sa se roage pentru bunastarea guvernantilor masoni, dogmele bisericesti sunt pline pana la refuz de idei care-l pun pe crestin in situatia magarului care are de ales intre a-si potoli foamea sau a-si potoli setea.

 

Sursa: http://www.logosfera.ro/

 

3 thoughts on “Simboluri masonice in bisericile din Romania

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673