Simbolurile oculte ale celor mai cunoscute marci de masini

Corporatiile investesc milioane in publicitate, pt a le oferi potentialilor clienti senzatii placute, de comfort si siguranta, de a-i atrage spre achizitionarea produselor lor. Este cunoscut faptul ca simbolurile sunt foarte reprezentative pt masonerie, acestia transmitandu-si mesaje prin simboluri si semne, iar noua ne influenteaza prin simbolurile, sunetele si semnele subtile din reclame. Dar sa vedem ce reprezinta siglele unor cunoscute marci de masini.

Alfa Romeo:  De ce in sigla acestei marci apare un sarpe care mananca un om ingrozit?  Deci faptul ca un sarpe mananca o persoana este tulburator deoarece noi, ca oameni, ne identificam cu acea persoana si nu cu uriasul sarpe. Deci ce sa intelegem din aceasta sigla? Ca noi suntem victimele acelui urias sarpe? In plus de ce tocmai sarpe ce mananca un om? Cine sunt serpii in istoria noastra? Acel sarpe care a ademenit-o pe Eva, acei zei-serpi la care se inchina popoarele asiatice, sau reptilienii din vechile scrieri ale civilizatiilor mistice ce au avut un impact major in evolutia noastra ca specie umana si care ne-au limitat astfel incat evolutia noastra spirituala sa stagneze sau sa decada. Toti acesti serpi, diavoli, reptilieni, zei-serpi sau orice alta denumire ar avea,  reprezinta aceleasi entitati malefice. Mai aveti dubii in legatura cu cine se ascunde in spatele tuturor corporatiilor si a celor mai puternici oameni de pe planeta ?

ALFA-ROMEO-evolution-logo-car-models
ALFA-ROMEO-evolution-logo-car-models

 

Explicatia oficiala a crearii acestei sigle este ca Romano Cattaneo a fost insarcinat sa realizeze o insigna pentru noua companie in 1910. In timp ce astepta trenul la Piazza Castello din Milano, a fost inspirat de stema familiei Visconti de pe o poarta. Prezenta un „biscione”, un sarpe mancand un copil.

Acest simbol a fost folosit si in diferite gravuri alchimice. Sigla pare sa aiba o semnificatie elitista, fiind folosita de familiile nobile si de marile corporatii.

Dar ce spuneti despre aceste statui ce reprezinta reptile dominand fiinte umane ? De ce se pune asa mare accent si de ce sunt asa importante aceste portretizari ale fiintelor umane devorate de serpi ?

waddesdon manor (domeniu rothschild) anglia
waddesdon manor (domeniu rothschild) anglia
parcul vigeland, oslo
parcul vigeland, oslo

 

Audi: O alta sigla a unei marci renumite de autoturisme, este reprezentata de 4 cercuri sau inele. Ce se ascunde in spatele celor 4 inele? Va las pe voi sa va dati seama. Unii dintre conspirationisti sunt de parere ca aceste cercuri ar reprezenta inelele planetei Saturn, care simbolizeaza pt masoni, zeul lor, Saturn.

 

Copy of Audi-Logo-666
Audi-Logo-666

Audi-Logo-666

 

 

 

ToyotaSigla marcii Toyota reprezinta ochiul atotvazator, ocult al Illuminatilor.

toyota__eye

 

Dar sa vedem ce reprezinta siglele marcilor Mercedes Benz si Mitsubishi:

Mercedes-Triquetra
Piramida formata de sigla Mercedes

Mitsubishi-Triquetra

 

 

 

 

2 thoughts on “Simbolurile oculte ale celor mai cunoscute marci de masini

  • June 17, 2014 at 23:36
    Permalink

    subiectul simbolurilor i foarte vast si simplu in acelas timp simplu insemana si sofisticat ,sofisticat ca in simplicitate tot timpul ai sa vezi cea ce vrei sa vezi si prin modul acesta te atrage, partea alba si partea neagra au simbolurile la origine orce corporatie mare are un simbol puternic la origine

    Reply

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673