Sincronicitatea vietii – nimic nu este intamplator

Cel putin odata in viata ati dat de o situatie care parea mai mult decat o simpla coincidenta.

Exemple in care v-ati gandit la o persoana cu care nu ati mai tinut legatura, sa va caute in momentul urmator sau sa va intalniti cu o cunostinta veche intr-un loc in care ati fi avut sanse foarte mici sa va intalniti cu acea persoana. Acestea poarta denumirea de sincronicitati.

everything-happens-for-reason (1)

Cu totii suntem interconectati printr-o retea energetica globala, iar intelegand si observand sincronicitatea, ne poate ajuta sa ne cream viata pe care ne-o dorim. Doar atunci cand suntem atenti la ceea ce se intampla cu adevarat, intuitia noastra  ne ajuta in trairile noastre. Sincronicitatea reflecta realitatea noastra interioara si exterioara. Pentru ca atunci cand momentele interioare sunt reflectate in lumea exterioara, realitatile noastre se intersecteaza.

Deepak Chopra in cartea sa, “SincroDestinul, cum sa exploatezi puterea infinita a coincidentelor”, spune ca :

Tot ceea ce este necesar este intelegerea adevaratei naturi a realitatii: trebuie sa fii dispus sa observi faptul ca toate lucrurile sunt inseparabile si se leaga unele de altele.[..] Cat este de puternic sincrodestinul? Imagineaza-ti,pentru un moment, ca ai o lanterna in mana si te afli intr-o camera scufundata in intuneric total. Aprinzi lanterna si vezi o pictura minunata pe perete. S-ar putea sa gandesti: “Desigur, este o opera minunata dar numai asta se afla oare aici? ” Apoi, dintr-o data, camera se ilumineaza de deasupra. Privesti in jur si vezi ca te afli intr-un muzeu de arta, iar pe peretii din jurul tau se gasesc sute de picturi, fiecare mai frumoasa decat cea de dinainte. Odata ce ti se reveleaza toate aceste posibilitati, iti dai seama ca ai la dispozitie o viata intreaga de arta, de studiat si de iubit.

Aceasta este promisiunea sincronizarii destinului. Ne permite sa vedem intelesul lumii, sa pricepem interconectarea sau sincronizarea tuturor lucrurilor si sa ne transformam vietile in conformitate cu intentiile noastre .”

Exista si pericole cand mergem prea departe cu observarea semnelor. Suntem mult mai puternici decat realizam, iar pentru aceasta e nevoie sa ramanem pozitivi. Gandurile negative pot bloca sincronicitatile . Trebuie sa proiectati mereu ganduri pozitive. Este mai bine sa nu va ganditi deloc decat sa aveti ganduri negative. Goliti-va mintea de ramasite si incurcaturi, apoi relaxati-va si incepeti sa vizualizati lucuruile bune. Este atat de simplu. Ramaneti deschisi si receptivi la destinul vostru.

Atentie si intentie

“Orice lucru asupra caruia iti indrepti atentia, capata energie, intentia fiind cheia transformarii. Astfel, se poate spune ca atentia activeaza campul de energie, in timp ce intentia activeaza campul informatiei, cel care cauzeaza transformarea.

De fiecare data cand vorbesti, transmiti informatii printr-un camp de energie, folosindu-te de undele sonore. Informatia si energia sunt in mod inseparabil conectate.

Acordand mai multa atentie coincidentelor, atragem mai multe dintre acestea, iar intentia aplicata asupra lor scoate la iveala intelesul.”

Despre atentie, am scris mai multe aici : https://www.believeit.ro/atentia-caracteristica-esentiala-a-constiintei/

“Asa ca ramai sensibil, observa coincidentele si in timpul vietii de zi cu zi si in timpul viselor de noapte si acorda atentie speciala oricarui lucru care sparge tiparele posibilului. Cu totii suntem nevoiti ca, intr-o anumita masura, sa planificam evenimente  si sa facem rpesupuneri legate de ziua de maine chiar daca, defapt, nu stim ce se va intampla. Orice lucru care ne impiedica planurile, orice lucru care ne indeparteaza de drumul pe care credeam ca ne aflam poate sa ne ofere marea sansa de a vedea in profunzime. Chiar si absenta intamplarilor care asteptai sa se petreaca ar putea fi un indiciu al intentiei universului.

Oamenii carora le vine greu sa coboare din pat dis-de-dimineata pentru a merge la o slujba pe care o urasc, cei carora le este greu sa se implice in activitatile lor profesionale, care se simt “morti” din punct de vedere emotional dupa o zi de munca la birou, trebuie sa acorde atentie acestor sentimente. Ele sunt semnale importante ca trebuie sa existe o cale de a obtine mai multa implinire in viata. De unde stii ca nu te asteapta un miracol, pentru care ar trebui sa fii pregatit? Nu vei afla niciodata pana nu iti vei formula o intentie, pana nu vei deveni sensibil la indiciile care vin din univers, pana nu vei urma lantul coincidentelor si nu vei ajuta la crearea destinului pe care ti-l doresti.”

 

Surse:

Deepak Chopra- Sincrodestinul , cum sa exploatezi puterea infinita a coincidentelor

Sincronicitate … fenomenul

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673