Supravietuitori ai avorturilor isi spun povestea

Robert George, profesor la Universitatea Princeston, a postat recent pe contul de Facebook o colecție de mărturii ale unor supraviețuitori ai avorturilor. Materialul a fost realizat de site-ul pro-viață Human Defense și conține poveștile emoționante, detaliate, ale supraviețuitorilor.

abortionsurvivor5

 

Giana Jessen a supraviețuit unui avort cu injecție salină în luna a șaptea de sarcină. În urma intervenției s-a născut cu paralizie cerebrală. A reușit să-și depășească handicapul și a devenit o militantă activă cunoscută pentru drepturile copiilor nenăscuți.

Melissa Ohden este supraviețuitoarea unui avort în trimestrul 2 de sarcină. A supraviețuit deoarece sarcina era mai avansată decât apreciaseră medicii. A fost adoptată și a aflat adevărul despre avort când era adolescentă. Și-a găsit părinții naturali și le-a oferit iertarea. A creat organizația Abortion Survivors Network (Rețeaua Supraviețuitorilor Avorturilor), prin intermediul căreia a luat legătura cu mai mult de 200 de persoane, supraviețuitori ai avorturilor. Anul acesta pe 14 februarie a fost primită la Casa Albă de președintele Donald Trump.

Încercarea de avort i-a distrus lui Nik Hoot părți din ambele picioare și mai multe degete. A fost adoptat și a învățat foarte repede să meargă cu ajutorul protezelor și nu numai. În 2013 a obținut 24 de victorii la lupte libere în cadrul campionatului statal pe licee. Nik Hoot joacă, de asemenea, fotbal, baseball și baschet și consideră că viața sa este un miracol.

Aceste mărturii sunt o dovadă a miracolului vieții pe de o parte, iar pe de altă parte reprezintă o realitate cutremurătoare când ne gândim la milioanele de copii care nu au avut această șansă și ale căror vieți au fost curmate în urma avorturilor reușite. Cicatricile și dizabilitățile acestor supraviețuitori sunt mărturii tăcute ale realității crude a ceea ce societatea numește „dreptul de a alege (choice)”.

Majoritatea supraviețuitorilor spun că și-au iertat părinții naturali, unii chiar le-au dat iertarea în persoană. Poate părea incredibil, dar cu credința în Dumnezeu totul este posibil. Mulți dintre acești supraviețuitori ai avorturilor și-au exprimat credința în Dumnezeu, pe care sunt bucuroși să o împărtășească cu toți cei care doresc să îi asculte.

sursa: lifenews.com

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673