Svastica, Hitler si societatea secreta Thule

Atat in Europa, cat si in Asia. zvastica a fost considerata intotdeauna un semn magic. S-a vazut in ea atat simbolul Soarelui , izvor de viata si de fecunditate, cat si al tunetului, manifestare a maniei divine ce trebuie conjurata. Spre deosebire de cruce, de triunghi sau de semiluna, zvastica nu este un sernn elementar care sa fi putut fi inventat si reinvetat in orice epoca a omenirii si in orice punct de pe glob, cu o simbolistica de fiecare data diferita. Este primul semn trasat cu o intentie precisa, iar studiul lui pune problema originilor comune ale diferitelor religii si a relatiilor preistorice dintre Europa, Asia si America.

Urma cea mai veche a fost descoperita in Transilvania si dateaza de la sfarsitul asa-zisei epoci a pietrei slefuite. ea poate fi gasita pe sute de fuse ce dateaza din secolul al XIV-lea i.Hr,  si printre vestigiile Troiei. Apare in India un secolul al IV-lea i.Hr, si in China secolului al V-lea d.Hr, iar un secol mai tarziu, budismul japonez nou aparut si-a facut din ea emblema. Este un simbol exclusiv arian, fiind total necunoscut in toata regiunea semitica (Egipt, Chaldeea, Asiria, Fenicia). In 1891, Ernest Krauss atrage atentia publicului germanic asupra acestui fapt, iar Guido List descrie, in 1908, zvastica drept un simbol al puritatii sangelui, dublat de un semn de cunoastere ezoterica revelat prin descifrarea epopeii runice a Eddelor.

.thule illuminatti

La curtea Rusiei, crucea incarligata a fost introdusa de tarina Alexandra Feodorovna, probabil sub influenta mediumului Badmaiev, personaj bizar format la Lhassa si care a stabilit mai apoi numeroase legaturi cu Tibetul. Or, Tibetul este una din regiunile lumii unde zvastica dextrogira sau levogira este foarte cunoscuta. Inainte de a fi executata, tarina a desenat pe peretele casei Ipatiev o cruce incarligata, insotita de o inscriptie. Dupa ce desenul a fost fotografiat in graba, inscriptia a disparut. Kutiepov se pare ca a intrat in posesia fotografiei facute la 24 iulie, in vreme ce fotografia oficiala dateaza din 14 august. Tot el ar fi primit in pastrare icoana descoperita asupra tarinei, in interiorul careia a gasit un alt mesaj, ce facea aluzie la societatea secreta a Dragonului Verde.

Dupa opinia unui agent secret, ce avea sa fie otravit ulterior in chip misterios si care uza in romanele sale de pseudonimul Tedyy Legrand Kutiepov, disparut fara urma, ar fi fost rapit si ucis pe iahtul cu trei catarge al baronului Otto Bautenas, asasinat si el mai tarziu. Teddy Legrand scrie: “Marele vapor alb se numea <Asgard>. Fusese deci, botezat, oare intamplator, cu un cuvant prin care legendele islandeze desemneaza Regatul Regelui din Thule?“. Conform lui Trebich Lincoln, care se prezenta ca fiind lama Djorni Den, societatea Verzilor, inrudita cu societatea germana Thule, isi avea originea in Tibet. La Berlin, un calugar tibetan supranumit  “omul cu manusi verzi”, care anticipase de trei ori in presa, cu exactitate, numarul de deputati nazisti trimisi in Reichstag, il primea regulat pe Hitler. El era, potrivit initiatilor, detinatorul cheilor care “deschid regatul Agartha”.

In Austria, grupul Edelweis anunta, in 1928, ca un nou Mesia se nascuse, iar in Anglia sir Musey si Bellamy proclamau in numele doctrinei horbigeriene, ca lumina se pogorase asupra Germaniei, in timp ce in Ameriac apareau Potecile de argint ale colonelului Ballard. S-a manifestat insa si o rezistenta din partea unor englezi de seama, care si-au dat seama ca miscarea capata aspectul unei religii luciferiene.

Interesant este faptul ca, in momentul in care a aparut Mein Kampf, s-a publicat si acrtea rusului Ossendowschi, Betes, Hommes et Dieux, in care se aflau rostite public pentru prima data numele Sambhala si Agartha. In mod cu totul “intamplator”, in cursul aceluiasi an, a fost publicata si cartea israelitului ortodox Velikovski, “Lumi in coliziune”, care a cunoscut un succes mondial. Conform legendei, acum 30-40 de veacuri exista in regiunea Gobi o mare civilizatie, , dar, in urma unei catastrofe, teritoriul a fost transformat in desert, iar cei care au scapat au emigrat, unii catre nordul Europei, altii catre Caucaz. Zeul Thor din legendele nordice ar fi fost unul din eroii acestei migratii. Initiatii din grupul nazist Thule erau incredintati aca acesti emigranti din Gobi constituiau rasa fundamentala a omenirii, trunchiul arian si de aceea Haushoffer predica necesitatea de a cuceri toata Europa orientala, Turkestanul, Pamirul, Gobi si Tibetul. Tarile acestea constituiau pentru el “tinutul-inima” si de aceea considera ca oricine controleaza acest tinut, controleaza globul.

Dupa Rene Guenon, autorul celebrei carti Le Roi du Munde, legenda sustine ca dupa cataclismul din Gobi, Stapanii Inaltei Civilizatii, Detinatorii Cunoasterii, Fiii Inteligentelor din Afara, s-au asezat intr-un imens sistem de caverne sub muntii Himalaya. In inima acestor caverne, s-au scindat in doua grupuri, unul urmand “calea mainii drepte”, celalalt “calea ainii stangi”. Prima cale si-ar avea centrul la Agartha, loc de contemplare, cetate ascunsa a binelui, templu al neparticiparii la lume. A doua trece prin Shambhala, cetate a violentei si a fortei, ale carei puteri comanda elementele, masele de oameni si grabesc ajungerea umanitatii la “rascrucea timpurilor”. Magilor conducatori de popoare le-ar fi posibil sa faca pact cu Shambhala, prin mijlocirea juramintelor si a sacrificiilor.

 

sursa: cartea “Sistemul ocult de dominare al lumii- Istoria secreta a umanitatii” – Os. Kuhlen, pg 84,85,86

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673