Tehnologia militara HAARP prezenta si in Romania

Oamenii sunt constienti de faptul ca mediul inconjurator e schimbat, e altfel decat era pana acum, vara e ca toamna, iar iarna nu mai sunt zapezi. Putini dintre ei se izbesc la un moment dat, de anumite afirmatii si concluzii la care au ajuns cercetatorii din domeniul conspiratiilor.

Programul HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program adica Programul Activ Auroral de Cercetare folosind Frecvente Foarte-Inalte) este un program demarat in anul 1992 la Institutul de Geofizica al Universitatii Alaska din Fairbanks de catre Departamentul Apararii al Statelor Unite. Acest program stiintific are un buget anual recunoscut oficial de 30 de milioane de dolari, desi se pare ca in realitate finantarea este mult mai mare. HAARP este conectat la unul din cele mai mari computere din lume, iar sistemul propriu-zis se afla intr-o baza militara de langa Gakona, Alaska.

Tehnologia utilizata in cadrul HAARP foloseste un tip de antene care trimit fascicule de unde radio extrem de puternice care incalzesc unele zone ale ionosferei pentru a le impinge în sus. Undele electromagnetice sunt apoi reflectate catre Pamant, penetrand totul. Ceea ce se spune public este ca acest proiect are ca scop modificarea ionosferei in vederea imbunatatirii comunicatiilor, dar unele documente ale armatei americane arata ca de fapt HAARP are scopul de a descoperi metode de „exploatare a ionosferei in folosul Departamentului de Aparare”.

Sistemul de antene speciale de mare putere este descris de catre unii oameni de stiinta drept „o teribilă armă geofizică, strategică şi cosmică de energie dirijată”, „o reeditare a proiectului Star Wars într-o formă mult mai economică și, în acelaşi timp, mult mai periculoasă, capabil să provoace schimbarea vremii, producând ploi torenţiale, uragane, inundaţii și chiar cutremure”.  

dfe5e-digitalornamentdesinghaarpRichard Williams, de la Laboratorul Davis Sarnoff, Princeton, spune: 

„HAARP constituie un act iresponsabil de vandalism global. Pe lângă experimente de modificări climaterice s-au realizat pene totale de curent și suspendarea comunicaţiilor fără ca nimeni să fie tras la răspundere datorită secretizării totale a operaţiunilor militare. Practic, prin programul HAARP se experimentează manipularea vremii, uriaşe explozii în scoarţa terestră declanşatoare de mişcări tectonice, plus utilizarea sistemelor de comunicaţii şi de energie electrică drept arme strategice. Nu întâmplător administraţia Bush a refuzat să semneze Acordul de la Kyoto privind combaterea încălzirii generale a temperaturii pe Terra.”

Dr. Daniel Winter, fizician din Waynesville, Carolina de Nord, afirma ca:

„Este foarte probabil ca asocierea dintre emisiile de înaltă frecvenţă ale sistemului HAARP şi frecvenţele naturale extrem de joase ale Terrei să declanşeze efecte secundare imprevizibile cum ar fi dereglarea echilibrului ecologic sau folosirea sa ca terorism ecologic”, remarcând faptul că „de la descoperirea tehnicii radiofonice direcţionale se constată dispariţia coniferelor şi a foioaselor”.

Tehnologia dezvoltata in secret de armata si de guvernele secrete este mult mai avansata decat ne imaginam. Exista posibilitatea de a crea fenomene de rezonanta identice „rezonantei Schumann” si de asemenea capacitatea de a anihila „Rezonanta Schumann” a Pamantului.

In Romania, instalaţia HAARP, aflata langa localitatea Corbu din judetul Constanta, a intrat in funciune pe la sfarsitul lui august, 2010 iar de atunci, seismologii romani sunt din ce in ce mai alarmati cu privire la activitatea faliei de la Vrancea, a faliei din Dobrogea, dar si a faptului ca se inregistreaza seisme in Marea Neagra. Baza din Dobrogea este si foarte aproape de centrala nucleara de la Cernavoda, un motiv in plus de ingrijorare.  

Sursa: http://adevarulesubochiitai.blogspot.ro/2013/09/haarp-acum-si-in-romania_14.html

2 thoughts on “Tehnologia militara HAARP prezenta si in Romania

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673