Telepatia – intelegerea si invatarea comunicarii telepatice

O explicatie de baza despre telepatie:

Telepatia descrie primirea gandurilor sau sentimentelor de la o alta persoana aflata la distanta, fara a utiliza unul dintre cele 5 simturi. Este mult mai probabil sa se intample intre persoanele care au o relatie apropiata. Gemenii deseori relateaza faptul ca pot simti sentimentele celuilalt, indiferent de distanta dintre ei. Ei par sa aiba o legatura stransa de la nastere. O relatie telepatica este suportat pornind de la conceptul ca toate fiintele provin de la aceeasi Sursa; unii numesc aceasta o sursa spirituala, altii o sursa naturala, si altii o forta universala.

Cine este telepatic?

Toata lumea se naste cu abilitati telepatice, trebuie doar sa invatam cum sa o folosim. Lipsa de informare, scepticismul sunt factori principali in blocarea abilitatii intuitive a oamenilor.

 

Invatati cum sa comunicati telepatic

O stare de relaxare creste foarte mult puterile telepatice. Meditatia poate ajuta corpul si mintea sa se relaxeze si va  face mai receptivi la primirea si trimiterea de comunicari telepatice. Deasemenea, ajuta la debarasarea mintii de ganduri inutile si nedorite.

Cei care au mintea deschisa, au sanse mai mari pt a comunica telepatic,  o minte inchisa este mai putin probabil sa fie in masura de a transmite sau de a primi mesaje in mod eficient.

 

Rabdarea

Cand practicati comunicarea telepatica, amintiti-va ca , la fel ca orice alta abilitate, necesita timp pentru perfectionare. Nu asteptati rezultate instante, peste noapte.

 

Sanatatea

O sanatate buna si o stare de bine, sunt benefice pentru o comunicare eficienta. Totul este mai slab atunci cand sunteti bolnavi, inclusiv capacitatea de a proiecta ganduri si sentimente.

 

Sa fiti convinsi ca functioneaza

Dupa ce trimiteti gandurile, trebuie sa aveti intuitiv un sentiment ca mesajul a fost trimis. Cand se intampla acest lucru opriti proiectarea gandurilor. Daca primiti o cumincare telepatica de la o alta persoana, este posibil sa simtiti ca va imaginati lucruri. Acest fapt este normal, dar nu ignorati gandurile, ascultati-le si amintiti-va de ele.

Aflati mai multe despre telepatie, accesand linkul urmator: https://www.believeit.ro/telepatia/

 

Telepathy

Cum sunt primite comunicatiile?

Comunicatiile pot fi primite prin intermediul sentimentelor, emotiilor, gandurilor, imaginilor. Unii oameni pot comunica telepatic in timp ce viseaza. Clarviziunea este termenul folosit pentru un mesaj primit sub forma vizuala. Auzind o voce interioara este mentionata ca fiind clarauditia. Un sentiment este numit clarsimtire.

 

Beneficiile telepatiei

Cand va conectati cu altii, aveti abilitatea de a-i intelege la un alt nivel, mai avansat. Acest lucru poate avea efecte profunde asupra tuturor relatiilor.

 

Prevenirea comunicatiilor telepatice

Este posibil sa-i blocati pe altii in a fi capabili sa trimita sau primeasca comunicatii telepatice catre si de la voi.

 

 

sursa: http://thegic.org/profiles/blogs/9-facts-about-telepathic-communication#ixzz35V2tfWUN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply