Toate gandurile sunt energie. Proiecteaza IUBIRE si vezi ce se intampla

Ti s-a intamplat sa spui vreodata exact acelasi lucru ca altcineva in acelasi moment? Ai simtit vreodata o senzatie de rau cand te-ai apropiat de cineva, fara vreun anume motiv? In cazul in care toate gandurile sunt energie, atunci cat de puternica este mintea umana si cat de capabili suntem noi de realizare?

Empaticii pot simti cu usurinta emotiile chiar si atunci cand cuvintele nu sunt rostite. Cainii stiu instinctiv atunci cand cineva este rau intentionat sau nu. Cum este posibil acest lucru?

Toate gandurile sunt energie care pot fi transmise si primite pe parcursul retelei Pamantului. Noi toti suntem receptori si emitatori de energie, inclusiv animalele si plantele.

Despre puterea cuvintelor rostite si nerostite, aflati mai multe aici : VIBRATIA CUVANTULUI

Love-is-Energy-wonderful-good-quotes-nice-lovely-sayings-pictures-picsDaca toate gandurile sunt energie, atunci nu este nimic de pierdut si totul este pentru a castiga !

Exista un motiv pentru care nu ne simtim bine dupa vizionarea stirilor, deoarece sunt pline de propaganda –  imprastie frica si emotii negative pentru a ne tine in aceasta vibratie joasa. Ceea ce avem de facut este nimic mai mult decat a proiecta IUBIRE peste tot in jurul nostru, cu oricine ne-am intalni, de a simti si a transmite verbal acest sentiment si gand, ca astfel sa se manifeste in viata noastra deoarece lumea este oglinda noastra si exista o LEGE UNIVERSALA care spune ca : Tot ceea ce dam, primim inzecit inapoi.  Iubirea neconditionata fata de tot ceea ce ne inconjoara este arma fatala impotriva raului ! Iubirea este cea mai puternica vibratie iar daca aceasta se afla in tine si implicit in viata ta, atunci esti pe calea cea buna spre ascensiunea sufletului.

 

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673