Top locuri speciale din Romania, incarcate energetic

In Romania, sunt cunoscute multe zone incarcate energetic, locuri care le-a dat batai de cap marilor cercetatori ai lumii, deoarece multe din fenomenele petrecute in aceste zone, nu pot fi explicate stiintific…oficial.

Am realizat un top 3 al acestor minunate zone:

1. PADUREA HOIA- BACIU

AFIS-MISTERELE PADUREA BACIU2

Binecunoscuta padure Baciu, din judetul Cluj, locul unde nu putini au observat multe fenomene inexplicabile, dar care, intr-o anumita masura, pot fi explicabile. Cel mai vechi fenomen dateaza din 1968, atunci cand un localnic a fotografiat o grupare luminoasa ciudata deasupra padurii. Imaginile au fost studiate de experti, dar care n-au ajuns la nicio concluzie in acea vreme.

Deasemenea, in partea de nord a padurii a fost descoperita in 1960 cea mai veche asezare neolitica de pe teritoriul tarii.

2. Muntii Bucegi – Locul in care organismul nu oboseste

download (4)Si despre muntii Bucegi s-a scris foarte mult, zona fiind demult cercetata de catre armata americana, in special tunelurile ce se intind pe sub muntii Bucegi, in toata tara, pana sub piramidele din Egipt. Mai multe informatii despre acestea le puteti afla citand cele 4 volume scrise de Radu Cinamar.

In Bucegi, este cunoscuta o zona denumita “Gura de Rai” in care organismul nu oboseste si unde va puteti incarca energetic, multi care au ajuns in zona respectiva, au relatat ca, in ciuda faptului ca se simteau obositi si epuizati, ajunsi in zona, s-au simtit dintr-o data excelent, incarcandu-se energetic.

Un alt fenomen interesant care are loc in aceasta zona este piramda care se formeaza din lumini si umbre, deasupra Sfinxului. Fenomentul are loc in fiecare an pe data de 28 noiembrie, la apusul soarelui.

Un alt fenomen asemanator are loc in diminetile de 6 august pe muntele Ceahlau. De pe varful Toaca se poate observa timp de 80 de minute o piramida din umbre.

3. SARMIZEGETUSA – POIANA ZEILOR

Capitala regilor daci se afla in muntii Orastiei la o altitudine de 1200m. Cetatea nu este un simplu oras  fortificat. Aceasta a fost centrul culturii dacice, o adevarata metropola. Locul are o incarcatura profunda, atat din punct de vedere spiritual, cat si energetic.

One thought on “Top locuri speciale din Romania, incarcate energetic

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673