Tu esti stapan pe viata ta; Inchei LEGAMANT cu Iisus sau CONTRACT cu statul?

Filozofia Libertatii

Tu esti stapan pe viata ta. A nega acest adevar inseamna a permite unei alte persoane sau grup sa te poata lua in stapanire.

Nici o alta persoana sau grup nu detine viata ta si nici tu nu detii vietile altora.

Traiesti in timp , asta se manifesta in trecut,prezent si viitor , se manifesta in libertatea ta ,viata ta si produsul vietii si libertatii tale.
Pierderea vietii tale inseamna pierderea viitorului tau.
Pierderea libertatii tale inseamna pierderea prezentului tau.
Pierderea produsului vietii si libertatii tale inseamna pierderea partii din trecutul tau in care ai produs-o.

Un produs al vietii tale si al libertatii tale este proprietatea ta.
Proprietatea ta este fructul muncii tale ,produsul timpului tau , al energiei si al talentelor tale.
Proprietatea ta este acea parte din natura pe care o transformi pentru folosinta ta.
Proprietatea ta este si proprietatea altora care-ti este incredintata prin schimb voluntar si consimtamant reciproc.
Doi oameni care schimba proprietatea in mod voluntar castiga amandoi altfel nu ar face-o.
Numai ei pot de drept sa ia aceea decizie pentru ei insisi.

Uneori unii folosesc forta sau frauda pentru a lua de la altii fara consimtamantul lor.
A lua viata este o crima .
A lua libertatea este sclavie.
Si a lua proprietatea este furt.
La fel se intampla cand aceste fapte sunt realizate de o persoana de una singura.
De cei multi impotriva celor putini sau chiar de guvernanti.

189077.x

Ai dreptul sa iti aperi propria viata, libertatea si proprietatea achizitionate in mod just de forta agresoare a altora. Poti cere ajutorul altora.  Dar nu ai dreptul sa initiezi forta impotriva vietii , libertatii si proprietatii altora. Asadar nu ai voie sa alegi o persoana care sa intieze forta impotriva altora in numele tau.
Ai dreptul sa alegi conducatorii , dar nu ai dreptul sa impui dictatori peste altii . Indiferent de cum sunt alesi ei nu sunt decat oameni si nu au drepturi si privilegii mai mari decat alti oameni. Indiferent de denumirile creative pentru actiunea lor sau de numarul celor care-i incurajeaza ,guvernantii si organizatiile n-au nici un drept sa ucida ,sa inrobeasca ,sau sa fure.

Nu le poti acorda nici un drept pe care nu-l ai chiar tu . De vreme ce esti proprietatea vietii tale esti responsabil pentru viata ta .

Nu iei viata in chirie de la altii care iti cer supunere si nu esti sclav al celor care iti cer sacrificii.

Tu iti alegi propriile scopuri , pe baza valorilor tale. Succesul si esecul sunt ambele imbolduri necesare pentru a invata si a creste.

Actiunea ta in numele altora sau actiunea altora in numele tau este virtuasa cand rezulta consimtamant voluntar si reciproc pentru ca virtutea exista doar unde exista libera alegere.

Aceasta este baza pentru o societatea libera. Nu este doar cea mai practica si umanitara fundatie pentru actiunea umana este si cea mai etica.

Problemele lumii care rezulta din intierea fortei de catre guvern si religii au o solutie. Solutia este ca oamenii acestui pamant sa spuna “NU” guvernantilor ,initierii fortei in numele lor.

Raul nu se datoreaza doar oamenilor rai ci si a oamenilor buni care tolereaza intierea fortei pentru a-si atinge propriile scopuri, in acest fel oamenii buni au dat putere oamenilor rai dintodeauna. A avea incredere intr-o societate libera inseamna concentrarea procesului de descoperire in cadrul pietei valorilor in locul concentrarii pe un scop sau viziune impuse.

A folosi forta guvernului pentru a impune o viziune altora este lene intelectuala si rezulta de regula in consecinte nedorite si perverse.
Pentru a avea o societate libera trebuie sa ai curajul sa gandesti sa vorbesti si sa actionezi.

Mai ales ,cand este mult mai usor, sa nu faci nimic. . .

suveranitate.wordpress.com

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673