Un medic clujean deconspira chimioterapia. Cateva tratamente alternative pentru tratarea cancerului

Tratamentul cu chimioterapie cat si alte tratamente corporatisto-farmaceutice nu numai ca nu vindeca boala dar sunt si nocive sanatatii oamenilor. Chimioterapia nu vindeca cancerul, este o metoda de a scapa aparent de cancer, insa efectele chimioterapiei sunt evidente si daunatoare. Nu cancerul ucide, ci chimioterapia ! Solutii naturale pentru vindecarea cancerului sunt o gramada si sunt dovedite ca fiind benefice. Cea mai importanta metoda pentru vindecare e atitudinea noastra fata de boala, gandurile si sentimentele ce le transmitem. Pe http://ziuadecj.realitatea.net/, a aparut un articol in care se vorbeste despre un medic clujean care are argumente clare in legatura cu efectele devastatoare ale tratamentului prin chimioterapie :

Medicul  Teofil Lungu fost şef al Clinicii de Chirurgie Maxilo – Facială din Cluj-Napoca, face apel către doctori să nu mai prescrie chimioterapie în cazurile de cancer la cap sau la gât, pentru că nu au rezultate, tumorile se extind, iar efectele sunt “catastrofale”, el spunând că sunt sute de astfel de cazuri.

“Am un mesaj către colegii medici, pentru că fenomenul este, deja, unul cronic, sunt sute de cazuri. Medicii la care se prezintă pacienţii au învăţat în şcoală şi au imprimat în mintea lor de medici ideea că în secolul XXI cancerul se rezolvă cu chimioterapie şi cobaltoterapie. Fac o mică biopsie pacientului şi îl trimit spre aceste terapii. Sunt sute de cazuri care au trecut prin aceste faze şi nu au niciun rezultat. Mesajul meu vine spre aceşti colegi medici, că acest cancer de cap şi gât nu reacţionează nici la chimioterapie, nici la cobaltoterapie, indiferent cât sunt de performante”, a declarat Lung.

El a spus că sunt “pacienţi iradiaţi cu aparatură ultramodernă, care au ajuns la clinică având tumora în extensie”.

“Să ştie pacienţii că foarte multe forme de cancer noi le putem vindeca în proporţie de sută la sută. Sunt situaţii în care aceste cancere, prin terapie chirurgicală bine dirijată, se vindecă în totalitate, fără chimioterapie sau cobaltoterapie. Îi rog pe colegii mei medici să renunţe la aceste idei de a face terapiile acestea”, a afirmat Lung. “

“Tratamentele de chimio sau cobaltoterapie nu numai că nu sunt eficiente, dar au efecte secundare catastrofale asupra sistemului de apărare a organismului”, susţine fostul şef al Clinicii de Chirurgie Maxilo – Facială Cluj-Napoca.

Potrivit acestuia, chimioterapiile distrug măduva hematoformatoare, iar organismul este pus în situaţia de a nu se mai putea apăra. Teofil Lung a adăugat că citostaticele sunt medicamente din care se câştigă “foarte mult”, fiind cele mai scumpe de pe piaţă, iar unii medici “din asta trăiesc”. “Unii din asta trăiesc, îi trimit pe pacienţi să facă şedinţe de chimioterapie, chiar dacă nu e cazul, sunt afaceri extraordinare. Nu există tumoare pe lumea asta, şi este dovedit histopatologic, care să fie tratată cu chimioterapie şi să dispară. Nu am văzut asta în 40 de ani de carieră”, a afirmat Teofil Lung. ”

12

Tratamente alternative pentru tratarea cancerului :

In ultimul timp apar tot mai multe informatii legate de tratarea cancerului prin metode naturale, care nu dauneaza organismului si care, comparativ cu tratamentele corporatiste, chiar vindeca cancerul. Mai jos am prezentat o lista cu metode de vindecare a cancerului, pe care le puteti cerceta intarnd pe site-urile aferente :

O fetita de 9 ani a folosit canabis si astfel a scapat de cancer.

Cititi articolul in intregime, pe engleza,  pe http://www.collective-evolution.com

Descoperiri uluitoare despre adevăratele cauze ale cancerului. Corpul se vindecă singur, dacă bolnavul înţelege cauza bolii : http://www.efemeride.ro/tratarea-cancerului

Gandurile care vindeca : http://www.revistamagazin.ro/

TOTUL TINE DE INFORMARE ! Metode alternative exista, eu am prezentat doar catev, insa tine de voi sa va informati corect  inainte sa incercati orice tratament.

Documentare  privind cancerul si metode naturale de tratare a cancerului, le puteti viziona in linkurile urmatoare :

 

 

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673