Un om cu datorii la banca, si-a demolat casa si a aruncat resturile cladirii in fata bancii

La sfarsitul anului 2013, un barbat din Lovech, Bulgaria, care nu-si putea permite achitarea ipotecii pentru casa lui, si-a dat ultimii bani pentru demolare, inainte sa-i ia casa bancherii.

Locul in care a fost construita casa nu a fost trecut in ipoteca, asa ca familia a decis sa o distruga si sa le-o da noilor proprietari. Resturile cladirii au fost incarcate intr-un camion mare si au fost  mutate langa  biroul central al bancii, in orasul Teteven, unde a fost semnat contractul de ipoteca.

Omul care a fost  datornic  bancii, impreuna cu  intreaga sa familie, au intrat in biroul directorului  si au inceput sa planga si sa cerseasca  mila, dar directorul a spus ca el nu poate face exceptii si familia a trebuit sa evacueze casa intr-o saptamana.

Imaginati-va fata directorului dupa ce familia a iesit din birou si casa lui pretioasa a fost descarcata în fata intrarii principale a bancii.

13

Bancile vin cu aparente “solutii” si oferte “avantajoase”, astfel incat oamenii sa ajunga sa traiasca o viata in care sa tot plateasca datorii la banci, sa-si manevreze banii in asa fel incat bancile sa nu ia atitudine, ca in cazul de mai sus, de a fi practic sclavul marilor bancheri.

Va iinvit sa cititi parerea Bancii Centrale a Germaniei, cu privire la creditele pe care le ofera bancile : https://www.believeit.ro/banca-centrala-germaniei-admite-creditele-sunt-create-din-nimic/

 

Sursa: http://worldtruth.tv/a-man-in-debt-demolishes-his-house-and-drops-it-in-front-of-the-bank/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply