Una dintre activitatile SRI : trafic cu femei şi administrarea unor reţele de bordeluri

Serviciul Român de Informaţii (SRI) are misiuni secrete, nu se ocupă doar de filaje, ci şi de traficul internaţional de carne vie, totul cu aprobarea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT).
BUCUREŞTI, 20 ian — Sputnik. Una din cele mai profitabile afaceri pe care le derulează SRI este coordonarea a peste 100 de societăţi comerciale, inclusiv bordeluri în zona bulevardului Decebal, dezvăluie jurnalistul Cornel Nistorescu în editorialul publicat vineri în Cotidianul.

În editorialul “Unsprezece abuzuri SRI, cu aprobarea CSAT”, Cornel Nistorescu scrie că SRI a devenit autoritatea naţională autorizată în materie de combatere a corupţiei. SRI are două misiuni: pentru intern şi pentru extern. Pentru intern, SRI se ocupă cu administrarea prostituţiei, şantajarea politicienilor, a diplomaţilor şi trecerea pe lista neagră a oamenilor de afaceri care refuză să colaboreze cu Serviciul. “Pentru intern: Serviciul şi-a asumat coordonarea a peste 100 de societăţi comerciale, inclusiv case cu statut de bordeluri din zona Bulevardului Decebal (unde sunt surprinşi şi înregistraţi diplomaţi, turişti sau politicieni şi oameni de afaceri români). Materialul obţinut este folosit la şantajarea acestora, iar sumele încasate, pentru derularea altor operaţiuni sub acoperire”, dezvăluie Nistorescu.
spion.j6ao17vp9i
Societăţile comerciale sub acoperire ale SRI sunt ajutate să cîştige contracte. Jurnalistul scrie că patronii care refuză colaborarea cu SRI sunt trecuţi pe lista neagră, iar cei care colaborează sunt sprijiniţi.

Pe extern, SRI a avut misiunea să sprijine investiţiile puterilor străine din UE sau din afara UE. “Serviciul a primit sarcina să sprijine marile companii multinaţionale implicate în exploatarea resurselor. Adică Exxon, Gold Corporation, Schweighofer, OMV etc.”, scrie Cornel Nistorescu.
Jurnalistul afirmă că dezvăluirile se bazează pe mai multe investigaţii.

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673