Walt Disney si fantasmele lumii Disney

Walt Disney, celebrul producator de desene animate, omul care in spatele aparentelor, ascunde adevaruri terifiante, pline de teroare si ritualuri satanice. Dar sa o luam de la inceput.

Walt Disney , creatorul imperiului Disney, a produs peste 600 de filme si desene animate in cei 43 de ani de activitate.  Deasemena detine nu mai putind e 26 de titluri Oscar plus numeroase alte premii.

Cati cunosc oare si faptul ca Walt Disney era francmason in Ordinul DeMolay, iar semnatura sa continea ocultata cifra 666? Ca a lucrat multi ani ca agent FBI sub acoperire? Sau ca a fost acuzat ca ar fi pedofil?

Christopher Finch scrie in cartea sa `Art of Walt Disney: From Mickey Mouse to the Magic Kingdoms`: `prin definitie figurile publice sunt cunoscute tuturor;  totusi, chiar si dupa discutiile cu unii dintre cei mai apropiati asociati ai lui Disney este imposibil sa sarim peste concluzia ca de fapt nimeni nu l-a cunoscut cu adevarat. Mereu au existat aspecte ale personalitatii sale care ramaneau ascunse.`

Finch nu este singurul autor care a vrut sa ii avertizeze pe cititori ca imaginea oficiala a lui Disney este falsa. Deasemenea si Leonard Mosley, unul dintre biografii lui Walter Disney scria in `Disney`s World` : `impartasesc si eu admiratia generala fata de un om ale carui creatii cinematografice au fost mereu atat de inspirate si spirituale, dar diferenta dintre mine si cei care il idolatrizeaza, negasindu-i nicio greseala, este ca eu imi doresc sa cunosc faptele, oricat de fantastice ar parea la prima vedere, deoarece eu stiu ca foarte mult din adevaratul Walt Disney a fost ascuns, in mod intentionat. Caracterul acestui om avea mari lipsuri`.

Ce se ascunde in spatele imaginilor perfecte

7 ce se ascundeWalt Disney facea eforturi mari pentru a mentine o imagine nealterata asupra afacerii sale. De exemplu, el a scris o reclamatie foarte vehementa atunci cand un personaj din desenele sale animate a aparut intr-o reclama la bere. La fel ca si in cazul lui Billy Graham (cel mai renumit predicator baptist american din prima perioada a secolului XX, mason de gradul 33), illuminatii si-au oferit toata sustinerea pentru promovarea lui Walt Disney.

Walt Disnye era mason de grad 32. La casa sa de vacanta din Palm Springs, obisnuia sa joace golf impreuna cu Ed Sulivan si Bob Hope,ambii masoni de grad inalt. Daca Disney era atat de nepatat si bine intentionat, cum de avea astfel de prieteni apropiati?

Alt prieten apropiat al sau era Ronald Reagan. Ambii proveneau din medii socialiste, ambii erau informatori FBI si ambii erau implicati in abuzuri facute asupra sclavilor controlati mental. Ronald Reagan si prezentatorul TV, iluminatul Art Linkletter,l-au sustinut foarte mult in public pe Disney.

Disney a primit de la inceputul carierei sale premii e recunoastere de la multe organizatii promotoare ale Noii Ordini Mondiale, cum ar fi loja masonica B`nai B`rith, de la care a primit titlul de `Omul anului`; Camera de Comert i-a daruit in anul 1936 premiul anual `Tanar remarcabil`; institutiile Yale si Harvard i-au dat medalii de onoare.

`In spatele fatadei placute a lui Disney se gasesc productii de filme hard porno, snuff (filme care presupun filmarea unei crime), prostitutie, controlul mintii, precum si atragerea mai multor generatii de oameni catre practicile de vrajitorie`, sustine Fritz Springmeier.

Walt Disney si guvernul SUA

8 w d si guv sua
Inaintea celui de-al doilea razboi mondial, FBI si CIA l-au recrutat pe Walt Disney ca nformator. Documentele obtinute recent din arhivele FBI arata clar ca Walt Disney a fost agent informator platit al FBI-ului. Aceleasi documente secrete dezvaluie faptul ca Disney a fost mai tarziu promovat intr-o functie importanta si altii ii raportau lui. Si scriitorul Marc Eliot sistine ca, in 1940, seful FBI din acea vreme, John Edgar Hoover, i-a propus lui Disney sa devina informator al serviciilor americane de informatii interne ale SUA.

Colaborarea cu FBI i-a servit lui Disney pentru a-si controla personalul de desenatori cu inclinatie spre greva nemultumiti de locul de munca si avand tendinta de a se inscrie in  sindicat pentru a protesta fata de salariile mizere oferite de patron. Unul dintre desenatori care s-a confruntat cu represalii pentru ca a participat la o greva in 1941, a marturisit ca `Disney a refuzat sa recunoasca talentul desenatorilor sai care au lucrat ore in sir in laboratoarele sale la preturi scazute si care au ramas niste ilustrii anonimi.`

In 1993, atunci cand a aparut stirea ca Disney a lucrat ca agent secret pentru FBI, fostul sef al CIA, William Hedcock Webster, a contribuit alaturi de familia lui Disney la acoperirea acestui scandal. Webster a aparut la TV si a spus ca Walt nu a avut niciodata legatura cu FBI. Unul din multele cazuri scandaloase in care era implicat Walt era acela al unei fetite de 6 ani, Rose Marie Riddle,, care fusese abuzata sexual si disparuse in 1961. Conform documentelor din arhivele FBI, agentul FBI W.G. Simon fusese cel care se intalnise cu Walt pentru a discuta  despre acest caz. Acelasi Simon este una dintre persoanele care au declarat mincinos pentru public cum ca Disney nu ar fi fost niciodata agent FBI.

Disney este unul dintre principalii responsabili de pervertirea Americii
Fritz Springmeier este unul dintre cei mai bine informati oameni la ora actuala cu privire la lniile genealogice ale `ilumminatilor` si tehnicile pe care ei le folosesc pentru a crea sclavi controlati mental. El a scris carti pe acest subiect, imreuna cu fostul programator iluminat Cisco Wheeler, ce contin detalii foarte riguroase si sunt foarte exacte.

Iata concluzia sa zguduitoare cu privire la Disney: `Dupa indelungi cercetari pe care le-am desfasurat, nu ma exista acum niciun dubiu pentru mine ca Disney (atat personalitatea care a fost, impreuna cu filmele si parcurile de distractii) a contribuit foarte mult la prabusirea Americii, dincolo de fatada bogat ornamentata si colorata pe care o avea si o are chiar s in prezent. Dupa ce am inceput sa primesc rapoarte de la victimele asupra carora iluminatii si-au aplicat tehnicile de control mental, cu privire la faptul ca Walt Disney ar fi avut un rol important in programarea lor, am fost deschis catre aceste relatari, dar in acelasi timp mi-am propus sa gasesc dovezi tangibile. Din punctul meu de vedere, Disney este unul dintre principalii responsabili de pervertirea Americii. Aceasta expunere asupra lui Disney este fara indoiala una dintre cele mai obiective care au fost facute pana acum. Sunt satul sa aud cum il prezinta crestinii din America pe Disney, ca find un model de sfintenie. Desi crestinii ar fi trebuit sa isi dea seama de adevar, totusi ei au fost inselati de imensa mascarada a lui Disney. Si le servesc aproape zilnic copiilor lor o portie considerabila de ocultism si vrajitorie, deoarece au fost programat mental sa il considere pe Disney drept unul dintre cele mai bune produse ale Americii, drept implinirea visului american. Multi dintre cei care au dosirt sa faca publice faptele lui Disney au fost opriti inainte sa poata publica vreo carte. Acestia au trebuit sa se confrunte cu serioase atacuri personale si au trebuit sa faca fata si sa lupte impotriva campaniilor publice platite de Disney. Puterea pe care o detine Disney, mai bine spus puterea celor care se afla in spatele acestei industrii Disney, i-a speriat pe majoritatea celor care au vrut sa faca dezvaluiri. Dar este necesar sa vorbeasca cineva si pentru victimele acestor masinatii oculte`.

Articol preluat de pe: http://www.yogaesoteric.net/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply