Wild Carpathia cel mai frumos film despre România

 

 

Documentarul prezentat de Charlie Ottley este dedicat, în primul rând, Carpatilor si padurilor lor, descrise ca “ultimul mare teritoriu salbatic al Europei”.Mare parte din acest lant muntos înconjoara o parte a României, cunoscuta sub numele de Transilvania un portal spre paradis sa cum il prezinta Charlie Ottley. Este un loc de mit si legenda, un tarâm unde urletul îndepartat al lupilor mai înfioara, înca, aerul noptilor. Filmul a facut senzatie înca dinaintea premierei, datorita unei declaratii socante a mostenitorului coroanei britanice.


Telespectatorii britanici si cei din toata lumea au avut, astfel, ocazia sa descopere un nou chip al României: o tara cu o natura fascinanta, demna de a fi cunoscuta si admirata.
Filmul a demonstrat un succes urias — find difuzat in 120 de tari si tradus in 20 de limbi, cu articole publicate in The Independent, Telegraph, Daily Mail, Financial Times, Vanity Fair, etc.

Wild Carpathia carpatii salbaticiMare parte din acest lant muntos înconjoara o parte a României, cunoscuta sub numele de Transilvania un portal spre paradis sa cum il prezinta Charlie Ottley. Este un loc de mit si legenda, un tarâm unde urletul îndepartat al lupilor mai înfioara, înca, aerul noptilor.

2 thoughts on “Wild Carpathia cel mai frumos film despre România

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673