Zeitgeist – o alta manipulare

De la lansarea documentarului si pana in prezent si-a castigat un numar foarte mare de fani. DAR ce  spuneti daca ati afla ca tocmai documentarul care ne indeamna sa iesim de sub valul de minciuni cu care suntem sufocati de mass-media, ne inseala cu buna stiinta?

Au folosit diverse tehnici. Sclavia, feudalismul, fascismul, comunismul, capitalismul, crizele, razboaiele, intimidarea, inducerea fricii prin diverse metode moderne (incalzirea globala, epidemiile, pandemiile, amenintarile nucleare, etc), toate ca sa ne controleze, sa ne impuna taxe noi, sa ne tina in mizerie.

1. Primul film Zeitgeist critica sistemul social pe buna dreptate.
2. Critica guvernul, sistemul bancar, politicienii si manipularea politico-economica.

3. Nu in ultimul rand, critica toate religiile (care sunt tot o operatiune psihologica) dar indeosebi crestinismul. Nu cred ca vor neaparat desteptarea maselor ci invalidarea singurei religii care vorbeste si se opune globalizarii, a guvernului mondial.

Filmul a fost distribuit pe internet, un mediu folosit cel mai mult de persoane tinere. Adica, un mediu in care aparent gasim tot ce ne intereseaza, iar investigatia unei informatii este deseori facuta superficial. Ce rost ar mai avea sa cauti sa descoperi istoria completa a zeitatilor despre care in documentar sunt mentionate ca avand toate legaturi prin absurditati cum ar fi data nasterii si alte bazaconii inventate, din moment ce  “Zeitgeist ti-a asigurat deja doza zilnica de entertainment, ba mai mult, te-a facut sa te simti partas la un incredibil adevar secret.” Toate zeitatile prezentate in documentar sunt comparate cu Iisus (pe care incearca sa-l denigreze), iar singura religie ce o critica inca de la inceput este crestinismul. Faceti voi legaturile.

Pe buna dreptate, filmul prezinta starea actuala in care se afla omenirea, conspiratiile bancilor care se folosesc de guvernele masonice (desi nu vorbeste concret de bancherii si restul iezuitilor ce conduc lumea).Totul este clar explicat, pe intelesul fiecaruia. Totusi, pentru cei care ati vazut filmul, ramaneti la sfarsit cu o intrebare: “Ok, dar ce e de facut?”

Zeitgeist Addendum si The Venus Project – O diversiune pentru o globalizare tehnologizata

Zeitgeist Addendum vine cu solutia: in primul film critica globalizarea…insa ei propun tot o globalizare, bazata pe un computer care vede si stie tot “The Venus Project”. Se incearca sa se construiasca o societate fara religie, fara traditie, fara spiritualitate. “Solutia” lor nu se bazeaza pe spirit, ci pe tehnologie – o societate tehnocrata, un fel de borg din StarTrek.

Pentru cei care mai cred in Zeitgeist sau alte “conspiratii senzationaliste”, luati aminte la vorbele spuse chiar la inceputul acestui documentar : “Cu cat investigam mai mult, despre ceea ce credem ca intelegem, care ne este originea, ceea ce credem ca facem, cu atat mai mult ne dam seama ca suntem mintiti.”

Uitati cine promoveaza Zeitgeist:

 

Surse:

1. http://schimbarea.blogspot.ro/2009/04/zeitgeist-o-mare-operatiune-psihologica.html

2. http://www.descopera.ro/teoria-conspiratiei/4244756-zeitgeist-comedia-erorilor

 

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673